Customer Service Executive
PACCOR
Oud-Turnhout, Vlaanderen, Belgium
3 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn vernieuwers en leveranciers van oplossingen met een hoge expertise in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige plastic verpakkingen.

PACCOR is uw partner als het gaat om het beschermen van voedsel en andere kostbare goederen. Onze oplossingen spelen in op de huidige markttrends door continue out-of-the-box te denken teneinde state-of-the-art fit for need -oplossingen te bieden.

Vacatureomschrijving

Het back officeteam zouden wij graag versterken met een "Customer Service Executive" (m / v) als single point of contact voor de behartiging van toegewezen klantendossiers :

JE TAKENPAKKET ZIET ER ALS VOLGT UIT :

 • Je functioneert als single point of contact (SPOC) voor toegewezen klantendossiers : bewaken van contractafspraken vanaf de voor tot en met de nacalculatie, beheer van verkoopprijzen, de verkoopadministratie van order entry tot en met behoefteplanning, de behartiging van interne en externe vragen ;
 • Je staat in voor de opmaak van rapporten en analyses van klantendossiers op vraag en je hebt steeds mee oog voor de optimalisatie van administratieve processen;
 • Je vult een ondersteunende rol in naar het salesteam;
 • Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen oa sales, planning, productie, teneinde een optimale klantenservice te bieden.
 • Kortom een heel divers takenpakket dat je zal uitdagen .

  Functie-eisen

  JE KAN ONS TEAM VERSTERKEN INDIEN JE :

 • Minstens een bacheloropleiding bedrijfsmanagement hebt genoten en bij voorkeur werkervaring hebt in een gelijkaardige functie in een industriële omgeving.
 • Sterk bent met spreadsheets en kan werken met een ERP systeem, bij voorkeur SAP.
 • Belangstelling hebt voor de verschillende productieprocessen en de verpakkingsproblematiek binnen de voedingsindustrie.
 • Je vlot kan uitdrukken in het Engels en het Frans, kennis van Duits is een voordeel.
 • Een energieke en teamgerichte persoonlijkheid bent met commerciële feeling, een organisatietalent bent, professioneel in aanpak, volhardend en een flexibele ingesteldheid hebt.
 • Aanvullende informatie

  IN RUIL VOOR JE INZET BIEDEN WIJ :

  Een aangename en dynamische werksfeer in een gevestigde, expansieve bedrijvengroep, een uitdagende job, een degelijke opleiding en de nodige ondersteuning.

  Wij staan garant voor een competitief salaris in functie van uw achtergrond en ervaring. Daarnaast bieden we tal van extra-legale voordelen aan zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, mogelijkheid tot aansluiting bij een hospitalisatieverzekering, glijtijd, 12 ADV dagen, .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier