Productieplanner
Whoohoo
Antwerpen
6 dagen geleden

Over het bedrijf

Je komt terecht in een bedrijf op mensenmaat waar de werknemer, veiligheid en een positieve groepssfeer centraal staan. Jouw inzet wordt beloond met een aantrekkelijk en marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen en een flexibele werkomgeving met extra vakantiedagen.

Over de functie

Je rapporteert aan de afdelingsverantwoordelijke planning en bent verantwoordelijk voor het opstellen van een detailplanning van de machines.

Daarnaast beantwoord je aanvragen van sales en klanten in verband met levertermijnen en sta je in voor de optimalisatie van de machineproductiviteit bij kabelproductie door doordachte machinekeuze en productievolgorde bij de detailplanning.

Functie eisen

Volgende eigenschappen kenmerken onze productieplanner in spe :

 • Een industrieel of business georiënteerde bachelor.
 • Een planmatige aanpak en de eigenschap om uit een grote hoeveelheid informatie een efficiënte detailplanning opstellen.
 • Je bent stressbestendig, zorgvuldig, betrouwbaar en communicatief sterk.
 • Je neemt initiatief.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier