Arbeider riolering
Accent
Geel, BE
5 dagen geleden

Onze klant focust zich bewust opgespecialiseerde renovatie- en restauratiewerken in en rondgebouwen bouwconstructies en monumenten.

Dit gaat van algemeneverbouwingen tot riooltechnieken van glas-in-loodrestauratie totasbestsanering. Het bedrijf houdt vakmanschap onder eigen vleugels.

Alle nodige kennis rond de nicheactiviteiten brengen en houden zoveel mogelijk in eigen huis. Ze investeert resoluut in de verdereuitbouw van haar knowhow.

Uiteindelijk maken gemotiveerde enbetrokken mensen het verschil. Motto : "Ons menselijk kapitaal isonze grootste toegevoegde waarde.

Uitdagende werken dieambachtelijke kennis vragen zijn een kolfje naar hun hand. Bij onzeklant kenmerken bouwkundigen en vakmannen zich als :

 • Betrouwbaar : Je zet graag je schouders onder jeopdracht neemt verantwoordelijkheid op en gaat voor kwaliteit.
 • Wendbaar : Je houdt van uitdagende projecten engevarieerde opdrachten. Je schrikt niet terug van het avontuur ende verrassing die met renovatie samenhangen.
 • Inventief : Je zoekt een prikkelende job waarinje oplossingsvermogen nodig is. Je werkt graag in team metverschillende specialiteiten en persoonlijkheden.
 • No-nonsense : Je zoekt een job in een dynamischbedrijf waar actie voorop staat. Je pakt de zaken aan en wilvooruit .
 • Functiebeschrijving

  Alsarbeider riolering werk je met een team van vaklui aan de renovatievan rioleringsstelsels. Je gebruikt hiervoor verschillendetechnieken.

  De activiteiten van je ploeg bestaan uit : Het maken vanbekistingen Betonstorten Epoxy coatings plaatsen ... Je leeft deveiligheidsregels na en stimuleert ook collega's om dit te doen Jerespecteert orde en netheid op de werf Je kan ingeschakeld wordenin de opleiding van collega's of stage begeleiden van studenten.

  Jeschat het nodige werkmateriaal in en kan eventueel tijdig eenbestelling plaatsen bij het interne magazijn Je zorgt voor een goedgebruik en basisonderhoud van de machines op de werf Je meetuitgevoerde werken volgens de instructies van de werf- ofprojectleider.

  Functie-eisen

  Voorde vacature van betonhersteller in een industri le omgeving is onzeklant op zoek naar een specifiek profiel :

 • Jehebt reeds een eerste werkervaring in een industri le omgeving bijvoorkeur als betonhersteller of in beton- of pleisterwerken;
 • Je leeft de veiligheidsregels nauwgezet na;
 • Je zorgt voor een goed gebruik enbasisonderhoud van de machines op de werf;
 • Jerespecteert orde en netheid op de werf;
 • De jobkan fysiek zwaar zijn en je hebt geen last van hoogtevreesaangezien je vaak op ongemakkelijke en hoge plaatsen zal werken;
 • Je hebt een goede kennis van het Nederlandsdit is de voertaal op onze werven;
 • Je bent inde mogelijkheid zelf op onze werven te geraken in heel Antwerpen;
 • Je bent in het bezit van een VCA-certificaatof bent bereid dit te behalen voor je start.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Zijbieden je een job optie vast na een geslaagde uitzendperiode. Zijbieden je een uitdagende en afwisselende job met uitdagendeprojecten in een unieke werkomgeving.

  Ze is een professionelefinancieel gezonde onderneming met oog voor zijn medewerkers en hunverdere ontplooiing door permanente bijscholing.

  Zij stemmen hetbeleid af op veiligheid en kwaliteit. Voor deze functie krijg jeeen competitief loon in overeenstemming met de aard van de job.

  Jekomt terecht in een team van 2 tot 5 personen. Afhankelijk van degrootte van de werken sta je 1 week tot enkele maanden op dezelfdewerf.

  Je start steeds op hetzelfde uur op de werf. Hoe laat je 'smorgens vertrekt hangt af van waar de werf gelegen is. Overurenworden zelden gepresteerd.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier