chauffeur c /ce
Randstad
Dendermonde, Oost-Vlaanderen
22 uur geleden

job description

Ben jij een chauffeur C of CE met een attest van vakbekwaamheid? Dan weet jij dat je gegeerd goed bent en ja, ook wij zijn op zoek naar jou!Het bedrijf waarvoor wij jou zoeken is gespecialiseerd in de productie en installatie van masten, verkeerssignalisatie en metalen structuren voor camera's en telecom.

Dit alles zowel in 'gewone' productie als maatwerk. Denk aan functionele en decoratieve verlichting, verlichting van sportvelden en andere terreinen en architecturale verlichting.

Je vertrekt dagelijks vanuit het depot in Dendermonde. De vrachtwagen wordt op voorhand geladen (gemakkelijk!) waarna je de verlichtingspalen gaat leveren en lossen bij zowel klanten als op werven.

Ook het monteren en plaatsen van die palen horen tot je takenpakket.

qualification

Wat verwachten ze van jou?- uiteraard een rijbewijs C / CE (inclusief code 95)- bij voorkeur al enkele jaren ervaring op de baan-

je kan overweg met een autolaadkraan Je krijgt alle voordelen en het loon van de barema's in de bouwsector, Na een geslaagde interimperiode, krijg je een vast contract!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier