Werkvoorbereider Piping/Static Equipment
INEOS
Antwerp, Belgium
23 uur geleden

Als werkvoorbereider piping / static equipment rapporteer je aan de maintenance manager en ben je verantwoordelijk voor de algemene voorbereiding van de technische werkzaamheden binnen jouw deelgebied zodat deze veilig, efficiënt en effectief uitgevoerd kunnen worden.

 • Het voorbereiden van werkorders in SAP (planning van het werk, reserveren van materiaal, bestelaanvragen invullen, ).
 • De voorcalculatie van kleine projecten in het onderhoud.Het uitvoeren van administratieve werken en controles (opsturen van defecte toestellen, opvolging van o.

  a. de storingen op bepaalde installaties, aanvragen voor nieuwe stockartikelen, wijzigingen aan de installaties en na uitvoering doorgeven aan constructiebureel, historiek van de toestellen, het laten herstellen van defecte toestellen, ).

  Het opzetten van bepaalde werkprocedures en het doorgeven van informatie.

 • Het alleen of mede voorbereiden en plannen van de shutdownwerkzaamheden.
 • Het vervangen van de supervisor piping bij afwezigheid.
 • Functievereisten

  Bij voorkeur technisch bachelordiploma in een mechanische richting of gelijkwaardig door ervaring.

  10 jaar ervaring met technische projecten (5 jaar ervaring als bachelor), bij voorkeur met piping- / montage- / laswerkzaamheden.

  Aanbod

  INEOS biedt een boeiende job in een vooraanstaand chemisch bedrijf met een open bedrijfscultuur, een interne opleiding, een aantrekkelijk verloningspakket en uitstekende extra-

  legale voordelen (o.a. bedrijfsongevallenverzekering, bedrijfsrestaurant, extra vakantiedagen). Al onze medewerkers hebben het bediendestatuut.

  Reageren :

  Je beantwoordt aan het vooropgestelde profiel en je hebt interesse? Stuur of mail je

  sollicitatiebrief en curriculum vitae naar jobs ineosphenol.be

  Tel. 03 730 12 17

  e-mail : jobs ineosphenol.be

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier