Technisch Account Manager
Manpower
Roeselare
2 dagen geleden

Job Description

Als Technische Account manager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van een nieuw productlijn raamprofielen. Je onderhoudt je klantenportefeuille en breidt deze eveneens uit.

Door intens opzoek te gaan naar nieuwe klanten, actief of aanverwant in de bouwsector, tracht je het marktaandeel van het bouwproduct te doen stijgen.

Je stimuleert de verkoop binnen Vlaanderen en Nederland door geregeld presentaties te geven, alsook organiseer je zelf bedrijfsbezoeken voor nieuwe prospects.

Client Description

Technische Account Manager

onder een vast bediendecontract

Manpower Permanent Placement helpt ambitieuze starters en ervaren professionals vooruit in hun carrière, met de boeiendste jobs onder een onmiddellijk vast contract.

Outside Sales profielen, is 1 van onze 4 specialisaties.

Onze klant, een internationale naam in zijn sector, bouwt zijn productgamma uit.

Voor een nieuw ontwikkeld merk, zijn zij nu op zoek een Technische Accountmanager met kennis van de bouwsector.

Candidate Profile

Je hebt bij voorkeur een bachelorsdiploma en een paar jaar relevante ervaring als (B2B) account manager. Je voelt je aangetrokken tot de bouwsector en bezit ook voldoende technische kennis.

Je bent operationeel ingesteld en werkt zeer graag doelgericht. Je gaat met plezier op baan en doet vol enthousiasme de vele klantenbezoeken.

Verder ben je flexibel, heb je een vlot taalgebruik en ben je commercieel vaardig.

Client Offer

We bieden jou een zeer uitdagende functie aan met veel autonomie en baanwerk. Je komt terecht in een groeiend bedrijf, waar je verwelkomt wordt in een warm en enthousiast team.

Je kunt je verwachten aan een competitief loon aangevuld met een commissiesysteem, een bedrijfswagen en andere extra legale voordelen.

Reactie

Heb je Interesse of wil je meer informatie? Bel mij gerust (0478 / 60 53 26) of stuur een mailtje naar wouter.sissau manpower.

be; Ik beantwoord met plezier jouw vragen! Discretie verzekerd!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier