Ministerie van Defensie (via Egov Select) - Technical Specialist PeopleSoft
Egov Select
Brussels, Belgium
5 dagen geleden
source : ictjob.be

Bedrijfsomschrijving Het Ministerie van Defensie - Directie Human Resources - Project HRM DefenceMet het project HRM Defence bouwt Defensie het personeelsbeheerssysteem voor de toekomst en behoort het tot de koplopers van de administratieve vereenvoudiging.

Als lid van het projectteam werk je dagelijks mee aan het verwezenlijken van deze administratieve vereenvoudiging van het personeelsbeheer.

Via een doorgedreven proces automatisering, onderbouwd met een uitgebreide self-service capaciteit op basis van elektronische aanvragen, een klantgerichte rapportering en documentatie sta je mee in voor de bouw van dit systeem.

In het kader van dit project zal je worden tewerkgesteld in een klein team van technische experten : de dienst Data binnen de Algemene Directie Human Ressources (DG HR).

Binnen deze dienst sta je in voor de rapportering en het data management.Om de continuïteit van haar dienstverlening te behouden is de dienst Data momenteel op zoek naar een Technisch Specialist PeopleSoft HCM met een goede kennis van SQL.

Functieomschrijving De dienst Data een ondersteunende dienst binnen DG HR en verzekert het dagelijks beheer van de verschillende rapportering tools : Oracle Business Intelligence (OBI) en een Local Request Framework (LRF).

OBI maakt gebruik van de gegevens uit PeopleSoft (Psft). Meer concreet omvat de functie o.a. volgende taken : Je maakt Oracle SQL queries in de databanken van PeopleSoft.

Je denkt mee aan het ontwerpen van adhoc rapporteringsomgevingen binnen OBI gebruik makend van de domeinen binnen Psft.Je monitort en finetunet de performantie van de subject area's op het vlak van de Oracle SQL.

Je zult opleidingen krijgen om te leren werken met de repository (Rpd) binnen OBI. Functie-eisen OpleidingJe behaalde een diploma (master) in het domein van informatica, computerwetenschappen, elektronica of een aanverwant vakgebied.

Een relevante professionele werkervaring met Oracle PeopleSoft is een pluspunt.Je hebt een zeer goede kennis van SQL. De kennis van Oracle SQL is een pluspunt.

Gedragsgerichte competentiesJe beschikt over goede mondelinge communicatievaardigheden.Je neemt initiatief en pakt op proactieve basis problemen aan.

Je handelt integer, in overeenstemming met de verwachtingen van de organisatie, respecteert vertrouwelijkheid, komt verbintenissen na en vermijdt elke vorm van partijdigheid.

Je plant en beheert je eigen groei in functie van je mogelijkheden, interesses en ambities door je eigen functioneren kritisch in vraag te stellen en je continue nieuwe inzichten, vaardigheden en kennis eigen te maken.

Je bent flexibel en kan je gemakkelijk aanpassen aan steeds veranderende omstandigheden.Je beschikt over een sterke analytische denkwijze en gaat pragmatisch en planmatig te werk om problemen op te lossen.

Technische competentiesJe beschikt over een kennis van PeopleSoft, meer bepaald HCM.Je hebt een goede kennis van Oracle SQL.

Niet vereist, wel een troefJe hebt kennis van OBI en meer bepaald de RpdJe hebt kennis ETL aanpassingen. TalenkennisEen goede kennis van het Engels is een belangrijk pluspunt.

Je bent bij voorkeur tweetalig NL / FR. Indien niet beheers je voldoende de andere landstaal om actief aan overlegmeetings deel te kunnen nemen.

Arbeidsvoorwaarden Je stapt niet zomaar in een functie bij de overheid. Het getuigt immers van je voorkeur om te werken in een snel evoluerende omgeving waar je een maatschappelijke meerwaarde betekent.

Wij bieden je hier dan ook graag een uitdaging van formaat en een mooie verloning voor in de plaats. Verder hechten we veel belang aan een gezond evenwicht tussen je werk en privé leven.

Een loopbaan binnen Defensie is een bewuste keuze voor een uitdagende functie in een innovatieve omgeving en een nadruk op maatschappelijke relevantie.

Voordelen : uitgebreid opleidingsaanbod (te volgen tijdens de werkuren)voordelige hospitalisatieverzekeringgratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoermogelijkheid voor een fietsvergoedinggemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoerbedrijfsrestaurant tegen democratische prijzenmogelijkheid om eventuele overuren in recuperatietijd op te nemenglijdende werkuren in een 38-

uren weekwerken in een groene en aangename omgeving

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier