Junior Dossierbeheerder met groei ambities in moderne omgeving
Austin Bright
Antwerp
4 dagen geleden

Introduction

Ben je afkomstig uit de regio van het rustige Heist-op-den-Berg en ben je momenteel op zoek naar een nieuwe job als dossierbeheerder?

Dit Accountantskantoor in het landelijke Heist-op-den-Berg heeft momenteel hun zoektocht lopende naar een Junior Dossierbeheerder met de juiste ambities .

 • Hun cliënteel bestaat voornamelijk uit vennootschappen , aangevuld met enkele eenmanszaken.
 • Hiervoor wenst de zaakvoerder niet enkel boekhouder te zijn, maar ook een rechterhand die financiële en administratieve ondersteuning geeft.
 • Met zijn moderne blik op accountancy zet hij sterk in op digitalisering, waardoor er meer tijd overblijft voor een controlerende en adviserende rol.
 • Lijkt dit je alvast interessant? Lees dan hieronder nog verder voor meer informatie over de functie en het aanbod!

  Responsibilities

  Junior Dossierbeheerder - Het takenpakket

  Als junior dossierbeheerder in dit kantoor heb je een gezonde portie ambitie en leergierigheid . Je functie zal dan ook evolueren naarmate je zelf meer inzet toont.

  Initieel zal je samenwerken met een senior dossierbeheerder op eenzelfde dossier, waarbij je het dossier grondig leert voorbereiden .

  Hierbij horen ook de BTW-aangiftes, het berekenen van de vennootschaps- en personenbelasting en het opstellen van balansen en jaarrekeningen.

  Met verloop van tijd krijg je de kans om verder te groeien in deze rol.

  Profile

  Junior Dossierbeheerder - Het gewenste profiel

 • Je genoot een opleiding rondom boekhouding, zoals een professionele bachelor Accountancy - Fiscaliteit.
 • Deed je alvast een eerste ervaring op, zet dit je meteen een streepje voor!
 • Je bent sterk op communicatief vlak en kunt vlot connecties leggen met je collega's en klanten.
 • Dankzij jouw sterke interesse in accounting ben je zeer leergierig naar nieuwe informatie en kennis.
 • Job Offer

  Junior Dossierbeheerder - Het aanbod

  Permanente opleiding : Je geniet in deze functie van een omgeving waar de lat steeds hoger zal worden gelegd. Dankzij de maandelijkse updateseminaries die je kan meevolgen, gecombineerd met de sessies met je collega's om deze actualiteit te bespreken, zal je een zeer mooie leercurve meemaken.

  Een open werkomgeving : Een collegiale sfeer waarin elkaar helpen centraal staat. Dankzij de transparante communicatie en regelmatige activiteiten, blijft de sfeer in dit kantoor steeds zeer aangenaam.

  Een mooi verloningspakket : Naast het brutoloon dat afhankelijk van jouw voorkennis en ervaring kan oplopen tot zo'n € 2.

  500, zal je genieten van een nettovergoeding en maaltijdcheques. Doe jij enkele jaren ervaring op? Dan kom je ook in aanmerking voor een bedrijfswagen en tankkaart!

  Heb je interesse in deze vacature? Of ken je iemand die hier interesse in zou hebben? Laat ons dit zo snel mogelijk weten door het CV te sturen naar apply austinbright.

  com. Jens en Marie helpen je graag verder in je zoektocht!

  We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van uw kandidatuur.

  BIBF / IAB / boekhouding / accountant / dossierbeheerder / accounting / fiscaliteit / boekhoudkantoor / audit / belastingen / belastingconsulent / auditeur / accountantskantoor / jurist / I.

  A.B. / B.I.B.F. / IPCF / IEC / fiduciaire

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier