Production Assistant
Client of Manpower
Alken, Limburg, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Als Production Assistant werk je rechtstreeks onder de Production Manager.

In jouw functie ben je ondermeer verantwoordelijk voor het mee opmaken van de productieplanning. Hierbij besteed je, als SAP key user, bovendien ook de nodige aandacht aan stockopvolging.

Voor deze opvolging werk je nauw samen met de magazijnverantwoordelijken.

Enkele van jouw andere verantwoordelijkheden bestaan uit het beheer van recepten in SAP, het behandelen en opvolgen van staalaanvragen, het dagdagelijkse contact met de mensen op de vloer en het mee zoeken naar verbeteringen binnen productie.

Tot slot word je mee betrokken bij de testen en lancering van nieuwe producten. Hierbij volg je de eerste producties & testen op de lijn mee op.

Je bezit een Bachelor diploma (bij voorkeur binnen een voedingsgerelateerde richting). Je hebt minstens twee jaar relevante werkervaring in een productieomgeving.

Je bent iemand die graag de nodige verantwoordelijkheid opneemt binnen een productieomgeving. Je hebt een passie voor voeding en een sterke interesse in productie.

Je bent een organisatorisch sterke problem-solver die bovendien zowel individueel als in team kan functioneren. Je beschikt over sterke communicatieve skills en maakt hierbij gebruik van jouw goede talenkennis (NDL - ENG - FR)

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier