Account Manager Horeca & Nightlife
Jet Import
Vlaanderen, BE
2 dagen geleden

Jet Import is één van de grootste distributeurs in de Benelux van premium dranken en healthy snacks, zoals Red Bull, Fever-Tree, Heineken, Copperhead Gin, Sol, Desperados, Douwe Egberts Ice Coffee, Vit-Hit en Fulfil.

En onze West-Vlaamse onderneming blijft groeien, zowel in omzet als in merken in portfolio.Vandaag is Jet Import uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met meer dan 110 gemotiveerde medewerkers en een sterk netwerk van toeleveranciers die elke dag het beste van zichzelf geven.

Jet Import heeft haar plaats verworven in retail, petrol en horeca. Met een jaaromzet van meer dan 145 miljoen en een jaarlijkse double digit’ groei blijven we een onderneming in volle expansie.

Innovatie, kwaliteit, rentabiliteit, passie en gedrevenheid vormen de fundamenten van onze drive.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier