Manager E-Commerce & Digital
Dixon & Company
Belgium
21 uur geleden
source : Experteer

Locatie : Hasselt Reference code : SHA17261 Type : Marketing & Marketing Management, Sales & Marketing Toegevoegd op : 16 / 11 / 2020 Over onze klantBen jij een ervaren en strategisch E-Commerce-talent klaar voor de volgende challenge?

Weet jij een volledig nieuw B2B e-commerce-platform te vertalen naar een succesvol portaal met een optimale customer journey, nieuwe klanten en extra sales als resultaat?

Krijg je energie van een sleutelrol op te nemen in een groot strategisch project?Voor een internationale en hoogtechnologische speler in de automotive-industrie zijn we op zoek naar een Manager E-Commerce & Digital.

Het bedrijf is gespecialiseerd in technische full service-oplossingen voor grote autobouwers wereldwijd. Om hun producten en diensten nog verder uit te breiden, bouwen ze vandaag aan een groot e-commerceplatform en zoeken ze naar een ervaren projectmanager om dit cruciale project in handen te nemen.

JobomschrijvingJe werkt de e-commerce en digitale strategie uit. Dit project staat in haar kinderschoenen, dus je bouwt van een wit blad.

Je werkt het B2B e-commerce-platform uit en beheert het volledige projectJe staat in nauw contact met interne en externe ICT-partnersJe onderhoudt eveneens contacten met supply chain-leveranciers en e-commerce-klantenJe werkt e-commerce en digitale marketingplannen uit om de sales en online kanalen te doen groeienJe beheert het e-commerce en digitaal budgetJe bent verantwoordelijk voor de digitale marketing rond de website en de professionele sociale mediaJe optimaliseert de customer experienceJe blijft op de hoogte van trends binnen e-commerce en digitale evolutiesJe maakt deel uit van het managementteam en werkt voortdurend aan vernieuwende projecten binnen een veranderende en uitdagende omgevingProfielJe hebt minimum een bachelor- of masterdiplomaJe hebt minstens 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rolJe hebt ervaring met het uitrollen van grote e-commerce-projecten (bij voorkeur B2B)Je spreekt vloeiend Engels.

Elke andere taal is een plus.Je bent een change agent met positieve ingesteldheid. Je bezit eveneens sterke communicatie- en presentatieskills en weet je sterke relaties uit te bouwenJe bent een strategische planner met focus.

Daarnaast ben je analytisch en probleemoplossend ingesteld, data driven en organisatorisch sterk.AanbodJe komt terecht in een strategische en uitdagende functie waarin je jezelf al snel kan bewijzenJe wordt ondergedompeld in een innovatieve, vooruitstrevende, fast paced cultuur waar iedereen met passie en plezier werktJe kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voorwaarden (o.

a. bedrijfswagen, bonus, groeps- en hospitalisatieverzekering)Wegens sterk toenemende interesse in onze huidige vacatures, zouden we u willen vragen om geen telefonisch contact op te nemen betreffende deze openstaande opportuniteit.

Wij ontvangen graag uw sollicitatie / CV via mail en garanderen een antwoord binnen de 2 weken na ontvangst. Alvast bedankt voor uw begrip.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier