BUSINESS DEVELOPPER - FINANTIELE SECTOR - OOST VLAANDEREN
Ilias Consulting (iRecruit)
W Flanders, BE
6 dagen geleden
source : Monster

DE FUNCTIE De Business Development Manager is verantwoordelijk voor het autonoom beheer van zijn / haar dossiers vanaf de klantenprospectie tot de implementatie van het product bij de klant.

 • De bestaande producten in samenwerking met het team commercialiseren namelij deze bij de klanten voorleggen, verkopen en implementeren.
 • De fiscale wetgeving veranderingen en alles wat betreft de financiële sector opvolgen om aan de vragen van de klanten te kunnen beantwoorden.
 • De ondersteunde documentatie van de producten opstellen. - Het bezoeken van (potentiële) klanten, het optimaliseren van contacten, het voeren van contractonderhandelingen, het verstrekken van productinformatie en het sluiten van offertes.
 • U rapporteert rechtstreeks aan de Managing Partner. HET PROFIEL - U beschikt over een hogere diploma (Bachelor of Graduaat) in economische-
 • commerciële wetenschappen, verzekeringen, boekhouding of gelijkwaardig. - U spreekt zeer goed Nederlands. Het kennis van het Frans en-

  of het Engels is een troef. - U hebt zakelijk inzicht en hebt analytische vermogen om problemen met constructieve benadering op te lossen.

 • U bent flexibel. - U werkt liever autonoom en zelfstandig. ONZE KLANT Onze klant is actief in de financiële sector sinds 2012.
 • Dit bedrijf biedt een innovatieve bezoldigingstechniek op basis van de Belgische fiscale wetgeving in vergelijking met de gebruikelijke Belgische remuneratietechnieken (salaris, dividend, .

 • aan bestuurders van ondernemingen. AANBOD Onze klant biedt u de mogelijkheid aan om deel uit te maken van een dynamische onderneming die initiatief en zelfstandigheid bevordert.
 • Een autonome functie, een positieve teamgeest, een solide bedrijf met een sterke focus op kwaliteit and een aantrekkelijk salarispakket + ongelimiteerde commissies en een bedrijfswagen met tankkaart.

  LOCATIE OOST VLAANDEREN tags : account manager, hunter, financiele sector, nederlands, west vlaanderen

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier