Technieker Industriële productie & Gebouwen - VAST CONTRACT
Client of Manpower
Bruges, Flanders, Belgium
5 uur geleden
source : Jobat

Wij zoeken (M / V)

Technieker Industriële Productie & Gebouwen - VAST CONTRACT

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor onze sterk groeiende klant gelegen in de regio van Brugge zijn wij op zoek naar een polyvalent technisch medewerk om het machinepark en de gebouwen te onderhouden.

Technisch geschoold? Ervaring in industrieel onderhoud? Manusje van alles?

Lees zeker verder : deze job is op jouw lijf geschreven!

Functieomschrijving Als Polyvalent Technisch Medewerk sta je in voor uiteenlopende onderhoudstaken binnen de firma. Zo word je o.

a. verantwoordelijk voor diverse klussen eigen aan het gebouw : schilderen, sanitair, elektriciteit,.. Je hebt hierbij oog voor detail en zoekt steeds naar acute problemen of herstellingswenrken .

Daarnaast zorg je voor een performante werking van het machinepark. Je analyseert het productieprocesplant dringende onderhoudstaken in en voert deze eveneens uit .

Bij storingen analyseer je het defect en waar mogelijk los je deze zelf op. In het andere geval kun je steeds terugvallen op externe hulp.

Tot slot sta je eveneens in voor kleine onderhouden van het machinepark. Je verwerkt alle administratieve zaken die hier bij komen kijken en werkt proactief.

Profiel Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma richting mechanica of elektriciteit. Je kunt ondertussen een aantal jaar relevante ervaring voorleggen in een brede industriële rol als technieker.

Je hebt een goede kennis op het gebied van mechanica & elektriciteit. Je bent van veel zaken thuis en bent al het ware een manusje van alles.

Je houdt ervan om zelfstandig te werken en gaat geen enkel probleem uit de weg. Je trekt steeds je plan en levert kwalitatief werk.

Verder kun je vlot overweg met administratieve zaken en kun je vlot communiceren in het Nederlands met externen. Aanbod We bieden je een uitdagende job aan binnen een sterke firma met familiaal karakter.

Een polyvalente job met diverse verantwoordelijkheden, alsook een job waar je je niet snel zal vervelen. Je krijgt de nodige ondersteuning om operationeel performant te worden.

Dit alles wordt aangevuld met een vast contract bij opstart, een competitief loon en extra legale voordelen in lijn met jouw ervaring.

Interesse?

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan zeker via de solliciteerknop op deze pagina. Nood aan meer info of wens je vrijblijvend jouw zoektocht te bespreken?

Stuur dan je CV en bijhorende vragen door naar wouter.sissau manpower.be of bel mij op het nummer 0478 / 605326

Discretie verzeker! Groeten, Wouter

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier