Windev Developer
Smals
Brussel, Brussel, België
4 dagen geleden
source : Jobat

Als Windev-ontwikkelaar maak je deel uit van een Scrum-team dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en het onderhoud van HR gerelateerde toepassingen voor verschillende instellingen van de sociale zekerheid (eHR-project).

Vanuit de functionele analysedocumenten, opgesteld door de analisten, zorg je voor de ontwikkeling in Windev van bepaalde functionaliteiten.

Je voert eveneens de testing uit van de functionaliteiten die geschreven zijn door andere ontwikkelaars.

Je staat in voor de operationele opvolging en het onderhoud van de toepassingen en bent ook verantwoordelijk voor de ondersteuning van klanten bij eventuele problemen.

Tot slot lever je een actieve bijdrage in overlegmomenten omtrent de ontwikkelarchitectuur van nieuwe modules. Je behaalde een bachelordiploma in de informatica en hebt al een eerste professionele ervaring met de ontwikkeling van beheerstoepassingen (zowel in procedurele als objectgeoriënteerde modus).

Je hebt kennis van relationele databanken en van SQL.

Kennis van de Windev-taal is een troef.

Je bent nieuwsgierig en geboeid door nieuwe technologieën. Je hebt een uitstekend leervermogen.

Je kan autonoom en methodisch werken en je kan je prioriteiten stellen. Je houdt van teamwork en het delen van kennis.

Je hebt goede communicatieskills en weet in de huid te kruipen van een gebruiker wanneer je een proces moet ontwikkelen.

Tot slot heb je een passieve kennis van het Frans. Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving.

Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk.

Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier