Commerciële Binnendienst - Duitse Markt (M/V)
Actief Interim Kortrijk
Zwevegem, West-Vlaanderen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Ben jij dat enthousiaste, commerciële en servicegerichte talent dat perfect weet in te spelen op de behoefte van de klanten zowel in het Nederlands als in het Duits?

Dan komen we graag met jou in contact en ben jij de perfecte kandidaat voor deze functie!

Hoe ziet jouw dag eruit ?

Je hebt het druk! De telefoon rinkelt onafgebroken op de binnendienstafdeling. Veelal dealers met vragen over tuinbouwmachines, wanneer ze hun levering kunnen verwachten, vragen met betrekking tot technische aspecten, opnemen van bestellingen enz Je geeft je klanten steeds een deskundig antwoord.

Daarnaast heb je nog tal van andere zaken te behandelen, zoals het verwerken van orders, dozen etiketteren, transport regelen voor de zendingen, mails beantwoorden enz

Ook voor je collega's vertegenwoordigers ben je de steun en toeverlaat, zij kunnen altijd op je kunnen rekenen wanneer ze info nodig hebben alvorens zij bij een klant binnen stappen.

Ondanks de drukte heb je het uitstekend naar je zin. Geen stress, maar plezier. Je werk op de binnendienst is dé plaats waar je je commerciële talenten volop kan benutten en komt je technische affiniteit heel goed van pas.

Je bent perfect tweetalig Nederlands en Duits.

Een eerste ervaring in een commerciële binnendienst is handig meegenomen.

Het MS Office pakket heeft geen geheimen voor jou.

Het bedrijf vertegenwoordigen via social media is voor jou een fluitje van een cent.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier