SAP HCM Consultant
Flexso for People
Brussels, West-Vlaanderen, BE
il y a 23h
source : Jobat

Je zorgt samen met onze SAP HCM-collega’s dat toonaangevende privé- en overheidsorganisaties kunnen rekenen op feilloze HR-toepassingen.

Je bouwt hierbij een vertrouwensrelatie op met de klant en verdiept je in zijn behoeften. Je werkt op uitdagende en heel uiteenlopende implementatieprojecten en onderhoudsopdrachten, meer specifiek binnen de domeinen SAP HCM Master Data, Time Management, Payroll en Postpayroll.

Wij onderscheiden ons daarbij door onze gedegen expertise, klantgerichtheid, gedrevenheid en teamgeest.

Bovendien is de SAP HCM roadmap in volle evolutie. Denk maar aan de SAP HCM on-premise optie voor SAP S / 4HANA die binnenkort ter beschikking wordt gesteld.

Veel van onze klanten met een complexe time en payroll zien SAP HCM dan ook als hun toekomstig core HR platform en rekenen op Flexso for People om hierin verder te blijven innoveren met de nieuwe mogelijkheden die SAP HCM te bieden heeft (Payroll Control Center, Fiori apps, etc).

Klanten die de stap naar de cloud willen zetten voor core HR, helpen we dan weer met op maat gemaakte transitiescenario’s en tools om de overgang zo vlot mogelijk laten te verlopen.

Je ziet het : uitdagingen genoeg!

Ben je SAP HCM consultant met een stevige interesse in core HR? Wil je graag de SAP HCM roadmap mee op de voet opvolgen en ben je op zoek naar uitdagende en innovatieve opdrachten?

Kom dan werken als SAP HCM consultant bij Flexso for People! Wij zoeken nieuw talent om ons project- en maintenance team te versterken!

 • Je bent geboeid door core HR processen (master data, time, payroll).
 • Je hebt ervaring met implementatietrajecten (analyse, implementatie, etc) en / of maintenance opdrachten in SAP HCM (support, improvements, etc)
 • SAP HCM configuratie kent voor jou geen geheimen
 • Je kent de basis van technische SAP (ABAP / Fiori / debugging / etc). Alles daarbovenop is mooi meegenomen ??
 • Je bent een vlotte en vriendelijke babbelaar bij klanten en collega’s.
 • Je stelt klanten altijd centraal zo bouw je langetermijnrelaties met hen op.
 • Nederlands of Frans is je moedertaal, maar ook het Engels beheers je uitstekend.
 • Uiteraard ben je flexibel, gemotiveerd en optimistisch dat zijn we hier allemaal.
 • Postuler
  Ajouter aux favoris
  Retirer des favoris
  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature