Supply Chain Administrator
Manpower
Heverlee, Vlaams-Brabant, BE
1 dag geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een zeer grote speler op de markt van geautomatiseerde terminal oplossingen, zijn wij op zoek naar een gedreven Supply Chain Administrator.

In je nieuwe functie krijg je een zeer uitgebreide waaier aan verantwoordelijkheden. Zo krijg je de kans om te werken zowel binnen het inventory management, als binnen het aankoopgebeuren als binnen het warehousemanagement.

Dit met als doel om op korte termijn zoveel mogelijk bij te leren om zo op termijn intern te kunnen doorgroeien binnen één van deze takken.

Na een grondige interne opleiding en een inlooptijd, zal je stilaan meer en meer verantwoordelijkheden krijgen om zo jezelf volledig te kunnen ontwikkelen.

Voor deze functie beschik je bij voorkeur over een Bachelor-diploma en heb je bij voorkeur een eerste ervaring relevante ervaring binnen een planningsafdeling of binnen material management binnen een productieomgeving.

Je beschikt over een goede kennis van zowel het Engels als het Nederlands en hebt bij voorkeur ervaring met ERP. Enkele van je andere sterktes zijn je analytische ingesteldheid, je kritisch denken en je continuous improvement mindset.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier