PROJECTINGENIEUR STELLINGBOUW
Hays Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Als Projectingenieur Stellingbouw BeNeLux zal je op verschillende vlakken de salesafdeling ondersteunen. Je staat in voor projectcalculaties en voorbereidend tekenwerk in AutoCAD alsook voor het voorbereiden van offertes, besprekingen en presentaties.

Na goedkeuring van de offerte behartig je mee de bestellingen, de planning en het klantencontact, terwijl je ook de facturatie opvolgt tijdens de uitvoering.

Je werkt hiervoor nauw samen met de sales- en finance afdelingen. Je rapporteert aan de Country Manager.

Voor deze vacature van Projectingenieur Stellingbouw BeNeLux beschik je over een bouwkundige achtergrond en een eerste ervaring in de bouwsector.

Kennis van AutoCAD is vereist, ervaring in de stellingbouw een groot pluspunt. Tot slot ben je organisatorisch sterk en beschik je over een goede talenkennis Nederlands en Duits of Engels.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier