Senior projectcoördinator Corporate Office Private, Business & Retail Banking
Belfius Bank
Sint-Joost-ten-Node, Brussel, België
1 dag geleden
source : Jobat

Binnen het departement Private, Business & Retail Banking (PBR) zijn we op zoek naar een ervaren projectcoördinator om de Corporate Office PBR te versterken.

Als vertrouwenspersoon van de Managing Director Private, Business & Retail banking, is het de missie van dit team om het Senior Management van PBR te ondersteunen bij de definitie van de strategie en de coördinatie / uitvoering van grootschalige, transversale projecten.

Uw rol is als volgt :

 • Transversaal projectbeheer : Coördinatie & opvolging van transversale en / of strategische projecten onder het sponsorship van de Managing Director Private, Business & Retail Banking.
 • Opbouwen van de projectscope en onderhandelen van prioriteiten.
 • Uitwerken van een business case en uitvoeren van een feasibility study.
 • Opzetten en faciliteren van een gepaste governance in functie van onderwerp, doel en situatie.
 • Instaan voor opvolging, bijsturing en rapportering van voortgang, met aandacht voor proactief en oplossingsgericht beheer van eventuele aandachtspunten en problemen.
 • Uitwerken communicatieplan met als doel de diverse stakeholders te informeren.
 • Communicatie : uitwerken van efficiënte en duidelijke communicatie initiatieven, zowel inhoudelijk als vormelijk, in het kader van projecten, evenementen of ad hoc vragen.
 • Instaan voor de coördinatie van de sleutelcommunicatie vanuit PBR (o.a. Raad van Bestuur, Directiecomités, ) en extern (o.

  a. conferenties, webinars, ).

 • Analyse & adviesverlening : uitvoeren van analyses en opbouwen van gestructureerde (strategische) inzichten en adviezen voor gebruik bij contacten met stakeholders in projecten en op vraag van het Senior Management van PBR.
 • Vervullen van een watch-rol om op de hoogte te blijven van trends, innovaties en evoluties in samenleving en financiële sector.

 • Accountmanagement & networking : opbouwen van een positie als vertrouwde en gerespecteerde gespreks- en discussiepartner voor de Managing Director Private, Business & Retail Banking, DC-leden en Senior Management, alsook het aanknopen en onderhouden van relaties met andere corporate offices en sleutelfiguren binnen Belfius teineinde kennisdeling, strategische reflectie en discussie te faciliteren.
 • Als toekomstige collega, verwachten we dat u over de volgende competenties bezit :

 • U beschikt over een Masterdiploma en een uitstekende kennis van Nederlands, Frans & Engels;
 • U hebt minstens 5 jaar ervaring met programma- of / en projectwerking en de principes en vaardigheden die hiermee verband houden, idealiter in consulting bedrijf;
 • U bent geïnteresseerd in strategie en bent in staat om strategisch denken op een enthousiasmerende wijze te vertalen naar werkbare en concrete acties;
 • U beschikt over scherpe analyse vaardigheden, gecombineerd met synthese-capaciteit;
 • U hebt een open geest naar de trends en evoluties in de samenleving en de impact ervan op de hertekening van de financiële industrie;
 • U bent sterk in networking en in staat om vlot te communiceren met en te presenteren voor DC-leden & Senior Management;
 • U bent stressbestendig en wendbaar, sterk in procesbeheer maar ook soepel;
 • U voelt zich in uw sas in een netwerkomgeving, waarbij constant nieuwe opdrachten worden vertaald naar actieplannen, waarbij groepswerken en denken wordt gepromoot.
 • Bij Belfius willen we Meaningful & Inspiring zijn voor de Belgische samenleving. Jij kan samen met ons mee het verschil maken.

  We hechten belang aan een gezond evenwicht tussen werk en privé en geven je dan ook de mogelijkheid om je werktijden flexibel in te vullen en regelmatig van thuis uit te werken.

  De andere dagen werk je in een satellietkantoor of in onze hoofdzetel in het centrum van Brussel, gemakkelijk bereikbaar met de trein en elke andere vorm van openbaar vervoer.

  Begin in onze hoofdzetel de dag met een trainingssessie in de fitnessruimte van de Belfius Workout, gebruik 's middags een gezonde lunch in ons bedrijfsrestaurant of in The Village, waar je - bij een koffie of een kleine snack - contacten met collega’s kan leggen in open ontmoetingsruimten.

  Neem je loopbaan in eigen handen en krijg zo de kans jezelf te ontwikkelen met behulp van onze Belfius Academy. Als werkgever investeren we in leiderschapsontwikkeling en dragen we diversiteit en gelijke kansen hoog in het vaandel.

  We bieden jou bovendien een aantrekkelijk salarispakket aan dat je deels naar eigen behoeften kan samenstellen, met daarbovenop tal van bovenwettelijke voordelen zoals een groepsverzekering, een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, een abonnement voor het openbaar vervoer, korting op bank- en verzekeringsproducten, enz.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier