Stageplek IT/toegepaste informatica/electronica-ICT bij een jong tech bedrijf in het hart van Brussel
WorkerPro Games
Brussel
14 uur geleden
source : Student.be

Description de l'entreprise

Een jong tech bedrijf in het hart van Brussel. WorkerPro Games is een innovatieve gamification oplossing voor scale-ups en grote organisaties.

Met gamification strategieën en een SaaS biedt WorkerPro Games een oplossing om werknemers beter te motiveren en bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Description de la fonction

Binnen onze ondernemingen bieden we een nieuwe stageplek aan voor een student die wil meedraaien in ons team. We hebben kantoren in Antwerpen en Brussel, maar bieden op dit moment een stageplek aan in Brussel.

Als founders van dit bedrijf geloven dat een stageperiode een leerproces is voor elke student én een opportuniteit is om in een korte termijn veel bij te leren.

Gezien we een jonge onderneming zijn met een start-up mentaliteit, zal de student worden blootgesteld aan processen die heel uitdagend zijn en tevens leerrijk voor het verdere verloop van zijn of haar carrière.

We geloven daarom dat een omgeving die steeds verandert en flexibel is, de beste leerschool is voor een stagestudent.

Profil recherché

Ben je technisch aangelegd (bijvoorbeeld programmeren)? Werk je graag zowel in team als zelfstandig? Wordt je graag betrokken in de werking achter de schermen van een jong bedrijf en wil je meedoen aan onze innovatie-vergaderingen waarbij je uw kennis en ideeën rond innovatie en technologie kan showcasen?

Dan is WorkerPro Games de ideale stageplek voor u!

Nous offrons

Jonge enthousiaste collega's die je graag mee betrekken in het team en je laten meegroeien gedurende je stageperiode. Als jong team begrijpen we de uitdagingen tijdens een stageperiode en willen we zo kort mogelijk op de bal spelen om deze uitdagingen op te vangen en de student ruimte te geven om te falen waaruit kan worden geleerd.

We geloven dat een stageperiode een leerproces is dat een beginsel vormt van een succesvolle carrière en daar werken we graag aan!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier