Projectleider (m/v)
Konvert Interim Maldegem
Maldegem, BE
2 uur geleden

Profiel

Voor een klant van Konvert zijn we momenteel op zoek naar een Technisch bediende-projectuitvoering (m / v).Je staat in voor de volledige zelfstandige uitvoering en opvolging van de projecten.

D.w.z. voorbereiding, werfvergaderingen, opmeting doen, productietekeningen maken in AUTOCAD, bestellingen, opvolgen productie en plaatsing en uiteindelijk de facturatie.

Snel solliciteren? Mail je cv naar maldegem.interim konvert.be of bel 050 60 17 95

Aanbod

De technische keuzes analyseren en uitrusting en materialen bepalen in functie van de reglementering, het terrein en de kosten.

De uitvoering van studies, documenten en detailplannen uitbesteed aan studiebureaus, superviseren en controleren. De noden van de klant, de technische en de economische gegevens analyserenHet project omschrijven.

De te gebruiken middelen en methodes selecteren en de werfuitvoering plannen. De werken tot de oplevering opvolgen en controleren.

Documenten rond de stand van zaken opstellen (opmetings-, kwantificatiedocumenten). Domein : Burgerlijke bouwkunde. Het ontwerp en de uitvoering van het project bestuderen en de technische vereisten berekenen (structuur, weerstand, bepaling van de afmetingen, fundering, .

 • Het technisch-economische dossier van het project opstellen en berekenen (plannen, opmetingen, prijsramingen, ...). Leveranciers, (onder)aannemers raadplegen en selecteren.
 • Opmetingsstaten, plannen, bouwschema’s opstellen. Technische, economische, informatie en reglementering opvolgen en actualiseren.

  Bestekken, schetsplannen, voorstellen tot offertes, prijsramingen voor de klanten opstellen (specificaties, berekening, prijs, .

 • De haalbaarheid en de kost van het project bestuderenTechnische en financiële oplossingen voorstellen Een aantrekkelijke verloning aangevuld met extralegale voordelen! Je komt terecht in een aangename werksfeer met leuke collega's!
 • Vereiste kwalificaties

  Je bent ingenieur bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring. Zelfstandig en verantwoordelijk zijn woorden die jou goed beschrijven.

  Je bent communicatief sterk en werkt steeds ordelijk en nauwkeurig. Je hebt eventueel noties van sterkte berekening.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier