Mechanieker | innovatieve productie-omgeving | dagdienst
Client of Manpower
Merksem, Antwerpen, België
6 dagen geleden
source : Jobat

Als mechanieker kom je terecht in het onderhoudsteam en sta je in voor het oplossen van allerlei mechanische storingen binnen een geautomatiseerde productie.

Je werkt hierbij zowel aan nieuwe als aan oudere machines en installaties. Bovendien voer je ook herstellingen en revisies uit op productieapparatuur en ondersteun je je collega-techniekers bij het preventief en / of curatief onderhoud.

Je werkt in dagdienst.

Je beschikt over een technisch diploma richting mechanica, elektromechanica of automechanica of bent gelijkwaardig door relevante werkervaring in mechanisch onderhoud.

Je hebt een goede praktijkervaring in TIG- en halfautomaat lassen. Daarnaast heb je ervaring met mechanische onderdelen zoals lagers vervangen en uitlijnen, transportbanden, motoren, etc.

Passie voor mechanica is een must. Een goede basis van elektriciteit is een pluspunt.

Als persoon ben je hands-on ingesteld en neem je graag initiatief. Bovendien weet je goed om te gaan met stress en weet je prioriteiten te bepalen.

Je spreekt vlot Nederlands.

Je komt terecht in een team van zo’n 13 techniekers waar een leuke en open werksfeer heerst. Bovendien werk je zowel met nieuwe als oudere installaties, wat een zekere afwisseling met zich meebrengt.

Je gaat van start met een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur bij een groeiend bedrijf dat je werkzekerheid kan bieden.

Je wordt beloond met een mooi salarispakket aangevuld met tal van extralegale voordelen.

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Zin om mee te bouwen aan de verdere groei van dit bedrijf? Stel dan je kandidatuur en klik op de knop ' solliciteren ' op deze website.

Wens je graag meer info alvorens te solliciteren?

Neem dan gerust contact op met :

Yannick Voet

yannick.voet manpower.be

03 217 97 20

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier