Talent Acquisition Officer
Start People
Antwerpen, Belgium
1 dag geleden

Functie-informatie

Proactieve matchmaker, snel en servicegericht, commercieel, klanten vooruithelpen. Kun je je vinden in deze checklist? Dan ben jij misschien de nieuwe Start People collega!

Talent Acquisition Officer

Als Talent Acquisition Officer help jij klanten vooruit met de beste uitzendmedewerkers. Als echte matchmaker zorg jij ervoor dat elke vacature voor het kantoor van Mechelen snel en kwalitatief wordt ingevuld.

Je beheert alle aspecten van het uitzendwerk voor je klant. Aan de hand van screenings en tests kom je te weten wat een kandidaat kan én zelf wil.

Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, blijf je de uitzendmedewerkers opvolgen en evalueren.

Voorwaarden

Heb je al relevante professionele ervaring opgedaan? Of denk je dat de uitzendsector helemaal jou ding is? Dan willen we je graag beter leren kennen.

Zeker als je een hogere opleiding volgde minimum op bachelorniveau, of gelijkwaardig door ervaring. Targets stuwen je naar ongekende hoogten.

Als ideale kandidaat laat je je zicht bovendien niet vertroebelen door onverwachte situaties, maar los je elk probleem planmatig op.

Je bent een stressbestendige, georganiseerde en commerciële teamspeler.

Aanbod

Start People is de place to be voor proactieve doeners. Ze verwachten dat je ervoor gaat. En daar krijg je heel wat voor terug.

Want Start People kiest voor een partnership op lange termijn. Ze investeren dan ook volop in je ontwikkeling. Bovendien kom je tal van loopbaankansen tegen aan jou om ze te grijpen.

Een grijze boel wordt het nooit : plezier en professionaliteit gaan hand in hand. Zo deel je dezelfde positieve vibe met al even enthousiaste collega’s.

Je kunt rekenen op een aantrekkelijk loonpakket, met als kers op de taart veel extralegale voordelen die je aangenaam zullen verrassen.

Dat alles in een solide, beursgenoteerd bedrijf met 500 medewerkers.

Voel je je aangesproken? Dan willen wij van je horen!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier