Ervaren Shift Operator
Solvay
Belgium-Antwerpen-Zandvliet
40 dagen geleden
 • GBU007355Voor de Solvay Chimie activiteiten in Zandvliet (Antwerpen) zijn we op zoek naar een Shift Operator met relevante ervaring.
 • Solvay Chimie NV Zandvliet bedrijft naast de eigen H2O2-concentratie unit één van de grootste waterstofperoxideproductie-

  eenheid van de wereld die toebehoort aan de joint-venture BASF INTEROX H2O2 Production NV. De waterstofperoxide-eenheden maken gebruik van de nieuwste technologie ontwikkeld door Solvay en de eenheid in Zandvliet is in 2008 opgestart.

  Job Overview and ResponsibilitiesAls shift operator staat u in voor het toezicht op de goede werking van de installaties.

  U werkt mee aan het behalen van performante resultaten op het vlak van veiligheid, milieu, productiecapaciteit en kwaliteit van het eindproduct.

  Education and ExperienceDe medewerker die we zoeken heeft bij voorkeur een opleiding op het niveau van bachelor achter de rug, in een technische richting zoals chemie, onderhoudstechnieken, electromechanica, of gelijkwaardig door ervaring en hij / zij beschikt over een relevante ervaring in de chemie.Skills

  team player

  goede communicatieve vaardigheden

  Additional InformationWij bieden een boeiende job in de inspirerende wereld van Solvay, een internationale chemische groep.

  Wij zorgen voor een uitstekende en voortdurende opleiding. Tegenover uw inzet staan een aantrekkelijk loon en tal van extralegale voordelen en u wordt aangeworven met een contract van onbepaalde duur.

  In geval van interesse kan tot uiterlijk 24 oktober 2018 gesolliciteerd worden, via http : / / www.solvay.com / en / careers / of per email (naar sabinah.

  soemoredjo solvay.com). De mogelijkheid bestaat dat een test deel uitmaakt van de selectieprocedure.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier