Kerncentrale Doel - Meeloopstage binnen onderhoudsdienst Meet- en Regeltechniek
ENGIE
Belgium, Flanders , East Flanders
7 dagen geleden

ENGIE Electrabel is de marktleider voor energie in België. De onderneming maakt deel uit van ENGIE, een wereldspeler op het vlak van elektriciteit, aardgas en energiediensten.

Bij ENGIE Electrabel krijg je de kans om door te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Welke opleiding je ook hebt genoten, bij ons gaat een wereld van mogelijkheden voor je open.

In België bekleedt ENGIE Electrabel een unieke positie omdat onze portefeuille uit alle energievormen bestaat : windenergie, bio-

energie, aardgas, kernenergie, gecombineerde oplossingen Onze medewerkers in de productieactiviteiten zorgen ervoor dat ENGIE Electrabel haar sterke reputatie als elektriciteitsproducent behoudt.

Dankzij hun talent, knowhow en inzet helpen ze de technische en technologische troeven van ons productiepark verder uit te bouwen.

Situering en probleemstelling

 • De student zal dubbellopen met de onderhoudstechniekers binnen de afdeling Instrumentatie & Controle van het departement Maintenance.
 • De student kan onder begeleiding specifieke onderhoudstaken uitvoeren. Op die manier wordt de kans gegeven om de vaardigheden, kennis en attitudes die in de opleiding verworven werden, in de praktijk te brengen in een concrete en uitdagende werkomgeving.
 • De student neemt deel aan de normale, dagdagelijkse activiteiten in de diverse technische installatiedomeinen. Op die manier kan de stagestudent via de meeloopstage proeven van diverse technieken en installaties die nauw aanleunen bij de opleiding, de specialisatie en het interessegebied.
 • Doelstellingen Tijdens een meeloopstage is het vooral de bedoeling om kennis te maken met de kerncentrale, de omvangrijke en complexe installaties en het gespecialiseerde personeel, en tegelijkertijd praktijkervaring en praktische vaardigheden binnen het betrokken onderhoudsgebied te verwerven.

 • je volgt een professionele bacheloropleiding of middelbare opleiding TSO in één van volgende richtingen : Automatisering, Procesautomatisering, Meet-
 • en Regeltechnieken of Elektromechanica

 • je zal werkzaam zijn in de Kerncentrale te Doel
 • mogelijke stageperiode : voorjaar 2019
 • Jouw HR contactpersoon : Nadine Verhoeven - +32473840164 of nadine.verhoeven engie.com Plaats van tewerkstelling : ENGIE Electrabel-

  Kerncentrale Doel -Scheldemolenstraat, Haven 1800 - 9130 Doel

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier