Calculator Elektriciteit
Multi nv
Kruibeke
14 dagen geleden

Functie omschrijving

MULTI Engineering is voor een project op zoek naar een calculator Elektriciteit. Op basis van een analyse van technische, financiele en contractuele voorwaarden van het lastenboek, maak je de meetstaten op of controleer je de meetstaten die werden opgesteld door het studiebureau.

Je lanceert diverse prijsaanvragen, maakt prijsvergelijkingen op en stelt de offerte samen. Na interne goedkeuring stuurt u prijsaanvragen uit naar leveranciers en onderaannemers en volgt deze verder op.

Profiel

Je genoot bij voorkeur een hogere technische opleiding (bvb Bachelor Electrotechnieken, Elektriciteit of Elektromechanica) of kan vanuit je ervaring terugvallen op een goeie algemene kennis van elektriciteit.

Enige relevante ervaring is een pluspunt, maar ook als Junior ben je welkom en kan je rekenen op een gedreven interne opleiding.

MULTI Engineering biedt jou een contract van onbepaalde duur aan met mogelijkheden tot een open opleidingsaanbod. Je komt terecht in één grote engineering-

familie en wordt vergoed volgens ervaring en skills.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier