Product Manager
Vanden Borre
Sint-Pieters-Leeuw, BE
9 dagen geleden

Je functie

Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van je productcategorieën. Jouw job : de markt en trends analyseren en, samen met je manager, de strategie bepalen om de voorziene omzet, groei, marktaandeel en rendabiliteit te behalen.

Je negotieert vervolgens met de leveranciers en stelt een productassortiment samen voor de verschillende verkoopskanalen.

De opvolging van de verkoop, de voorraad en de rendabiliteit van je categorieën is primordiaal. Je stuurt bij waar nodig, afhankelijk van de resultaten, de doelstellingen en de omgevingsfactoren, en je lanceert projecten die de ontwikkeling van je productcategorieën ondersteunen.

Hiervoor werk je nauw samen met andere departementen zoals marketing, de leveringsdienst, de dienst na verkoop, enz.

Je profiel

 • Je behaalde een universitair of HOLT-diploma.
 • Je hebt 3 à 5 jaar ervaring in productmanagement en / of in een andere commerciële functie.
 • Je bent drietalig Nederlands / Frans / Engels.
 • Je bent zowel analytisch als commercieel sterk. Je doelstellingen bereiken, dat is voor jou een absolute prioriteit.
 • Je hebt een passie voor retail en de uitdagingen die deze biedt. Je houdt van een snel veranderende context en kan je hier gemakkelijk aan aanpassen.
 • Je op regelmatige basis verplaatsen naar onze winkels vormt voor jou geen obstakel. Je werkt wel vanuit onze hoofdzetel te Sint-Pieters-Leeuw.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier