Technieker - 2 ploegen - regio Lokeren
AGO Jobs & HR
Wondelgem, Oost-Vlaanderen, BE
48 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een voedings firma in de regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker (2 ploegen). Doel : Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud.

Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen. Je takenpakket : Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant.

Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan machines, pompen, installaties,... Indien een machine stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken.

Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant.

Je hebt een technisch diploma, bijvoorbeeld elektromechanica, mechanica, onderhoudstechnieken,... Je bent een zorgvuldige werker en hebt geen problemen met werken in een voedingsfirma.

Je draagt veiligheid hoog in het vaandel. Heb je kennis van de HACCP regels, is dit een pluspunt. Je wenst in 2 ploegen te werken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier