Administratief medewerker Junior
Sibelga
Brussels, Belgium
7 dagen geleden

BIJ WELKE DIENST KOM JE TERECHT?

Sibelga beheert de distributienetten voor elektriciteit en aardgas in Brussel. We zorgen ervoor dat elke consument zijn energieleverancier kan kiezen door de verschillende operatoren toegang te verlenen tot de netten.

We staan in voor de meteropname en de verwerking van alle meter- en verbruiksgegevens. Ook het beheer van de openbare verlichting van de gemeentewegen behoort tot onze taken.

WAT HOUDT DE JOB IN?

Je helpt bij het administratieve beheer van de dienst : telefonisch onthaal, postbeheer, dossiervoorbereiding, gegevensinvoer, beheer van de planning en klassering.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

 • Je bent bachelor / gegradueerde of je hebt een gelijkwaardige beroepservaring.
 • Je werkt vlot met Word, Excel, PowerPoint en Outlook.
 • Je spreekt vlot Nederlands en Frans.
 • Kerncompetenties : teamspeler, zin voor organisatie, nauwkeurigheid, aandacht voor kwaliteit, goed leervermogen, analytische geest, resultaatgerichtheid, stressbestendigheid, respect voor processen en reglementen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier