Dankzij jouw hulp kan mevrouw Jacqueline thuis blijven wonen!
11.11.11
Sint-Pieters-Leeuw
2 dagen geleden

Mevrouw woont in bij haar dochter. Aangezien zij overdag gaan werken is, zoekt ze hulp voor haar moeder. Het is vooral om haar gezelschap en toezicht te bieden.

En om haar eten en drinken te geven. Mevrouw ligt sinds een tijdje haast de ganse dag in bed. Ze is incontinent. We zoeken iemand die al wat ervaring heeft in de zorg aangezien er gevraagd wordt om de luiers van mevrouw te verschonen.

De dochter zoekt een vrijwilliger voor dagen per week : dinsdag, donderdag en vrijdag van 8u30 tot 16u30. Al zijn de uren zeker bespreekbaar.

Ook als je maar 1 dag per week vrij bent, is dat al heel mooi. Alle beetjes helpen! We geven een forfaitaire onkostenvergoeding van 3 euro per uur.

Wil jij er ook voor zorgen dat mevrouw Jacqueline bij haar dochter kan blijven wonen? Neem dan zeker snel contact op.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier