Senior Accountant
11.11.11
Antwerp, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Ben je een ervaren accountant en spreken cijfers, efficiëntie en optimalisaties jou aan? Zoek niet verder, wij hebben de perfecte job voor jou.

Wat doe je graag en kan je goed? Je bent een sleutelspeler binnen de afdeling algemene boekhouding. Je kan jouw expertise op boekhoudkundig, fiscaal en financieel gebied tonen en verder ontwikkelen.

Als processenspecialist ben je het aanspreekpunt voor jouw klanten binnen en buiten de organisatie. Je beantwoordt hun vragen omtrent boekhoudkundige / fiscale & financiële processen.

Met jouw arendsogen zie je in een oogopslag hoe je deze kan verbeteren en optimaliseren. Jouw verbeteradviezen werk je zelf uit.

Je kan met jouw resultaatgerichte aanpak pronken door garant te staan voor een tijdige, volledig en analytisch correcte afsluit binnen de gestelde deadlines.

Je speelt een hoofdrol bij de voorbereiding van de interne en externe audit en bij de ondersteuning van de revisor. Zijn aanbevelingen zijn jouw kapstok om te waken over de compliance.

Met jouw proactieve en oplossingsgerichte houding ga je steeds op zoek naar efficiëntie en vereenvoudiging. Je documenteert en implementeert wijzigingen feilloos.

Jouw opleiding en ervaring Je bent in het bezit van een bachelor diploma in een financiële richting. Werken in een grote en complexe organisatie is niet nieuw en je toont interesse in IT en automatiseringsprocessen.

Je hebt dan ook minstens 5 jaar ervaring. ERP-pakketten, data-analyse en Excel zijn voor jou vanzelfsprekend. Coördinatie en verantwoordelijkheid zitten in jouw genen.

Werken onder druk is jouw tweede natuur. Je bent communicatie en werkt graag in team. Respect en verantwoordelijke vind je belangrijke waarden in je werk.

Ons aanbod Je ontwikkelt jouw talenten door de persoonlijke begeleiding door een peter-meter en je krijgt opleidingsmogelijkheden op maat.

Een eerlijk en transparant salarispakket voor een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur, aangevuld met extralegale voordelen.

Terugbetaling van 80% van je openbaar vervoerkosten, een fietsvergoeding of een bedrijfsfiets. Het arbeidsregime is bespreekbaar en kan je aanpassen aan jouw noden.

Je start met een loon tussen € 2 800 en € 3 700. Extra info : Bel Cath Meulemans, Manager Boekhouding, op 03 431 60 67 voor al jouw vragen over de jobinhoud.

En Micha Cole, HR Officer Job & Talentcenter op 03 431 27 51 om de selectieprocedure glashelder te bespreken. Het Zorgbedrijf Antwerpen vindt jouw kwaliteiten belangrijker dan je leeftijd, je geslacht, een handicap, je etnische afkomst of je nationaliteit.

Daarom krijgt iedereen van bij de start gelijke kansen. Grijp je kans : je bent welkom!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier