Kinderarts
AZ Delta
Brugsesteenweg 90, 8800 Roeselare, Bélgica
1 dag geleden

De functie

De associatie kindergeneeskunde op campus Torhout telt op heden 3 kinderartsen ( vanaf 1 / 10 / 2021 4 kinderartsen ) en wenst uit te breiden met nog een enthousiaste en gedreven collega.

Als kinderarts staat u in voor de opvolging van 16 erkende bedden kinderziekten, een kraamafdeling met ongeveer 450 bevallingen per jaar, een niet-intensieve neonatologie en een spoeddienst met MUG functie die ook kinderen opvangt .

Er is een vlotte samenwerking met de collega’s kinderartsen (subspecialiteiten) en andere disciplines .

Uw profiel

 • U beschikt over de erkenning van arts-geneesheer in de kindergeneeskunde in België of behaalt binnenkort uw erkenning.
 • Subspecialisatie is niet vereist, maar is een groot pluspunt.
 • U beschikt over voldoende sociale vaardigheden in omgang met patiënten en collega’s.
 • U bent gedreven en draagt bij tot de verdere groei van de dienst.
 • U bent bereid om u verder bij te scholen.
 • Aanbod

  Wij bieden u een uitdagende job in een ziekenhuis in volle expansie. Het betreft een functie met een zelfstandig statuut .

  Er zijn flexibele werkomstandigheden met aandacht voor haalbaar evenwicht tussen werk en privé. De startdatum is bespreekbaar.

  Geïnteresseerd ?

  Meer informatie over de inhoud van de vacature kunt u verkrijgen bij de coördinator zorgprogramma pediatrie Torhout dr Sarah Machiels via het telefoonnummer 050 / 23.

  24.34 of per mail sarah.machiels azdelta.be

  Gelieve een motivatiebrief en cv te sturen naar medisch directeur dr Lieven Wostyn via lieven.wostyn azdelta.be met dr Machiels in cc

  Solliciteer onlineTerug

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier