Vacature student fotografie: dringend voor 31/10/2019!
Incatro BVBA
9052 Gent
4 dagen geleden
source : Student.be

Company description

Incatro produceert en levert hoogwaardige akoestische oplossingen voor oa. horeca, bedrijven, particulieren en zorginstellingen.

Producten zoals wand- en plafondpanelen, bureauschermen, afhangende baffles, etc. behoren tot on assortiment. Hierbij kiezen wij resoluut voor kwaliteit, design en afwerking.

Als kleine KMO met een achttal medewerkers zijn wij aan een sterke opmars bezig, wat veel ruimte laat voor marktonderzoek, prospectie, marketing, administratieve en organisatorische verbeteringen.

Job description

In de context van de vernieuwing van onze website zijn wij op zoek naar een student die nu donderdag 31 oktober 2019 zelfstandig voor ons op de baan gaat om foto’s te maken van enkele van onze realisaties doorheen regio Antwerpen .

Je trekt de foto’s op drie mooie projecten, maakt hier uiteindelijk een selectie van en bewerkt de beelden indien nodig (bv.

rechtzetten’ van het beeld, kleine retouches, bijsnijden, belichting aanpassen etc.) bij ons op kantoor of bij jou thuis.

Vereisten : auto en rijbewijs B, en eigen camera.

Searched Profile

Je volgt een opleiding fotografie

Je hebt bij voorkeur reeds ervaring met fotografie-opdrachten voor bedrijven / andere

Je beschikt over een professionele camera met statief waarmee je interieurs kan fotograferen, ook in moeilijkere lichtomstandigheden

Goede kennis van Photoshop CS 2017 en / of Photoshop Elements

Gevoel voor styling is een pluspunt

Rijbewijs B + eigen vervoer verplicht (verplaatsingskosten worden uiteraard vergoed)

Herken jij jezelf in bovenstaande criteria? Beschik je bovendien over een grote portie enthousiasme, werk je snel en nauwkeurig en ben je vrij nu donderdag 31 oktober 2019 ?

We offer

Een interessante fotografie-opdracht in een klein bedrijf met boeiende producten. De gemaakte foto’s zullen zeker een mooie aanvulling vormen voor je portfolio, plus een extra centje in deze herfstvakantie!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier