Interieur archtitect(e) met commerciële flair (m/v)
Konvert Office Leuven
Hever, BE
4 dagen geleden

Profiel

Voor een interieurzaak, gespecialiseerd in hogere segment van de markt zijn we op zoek naar een interieurarchitect(e).Hierbij heb je het eerste contact met de klanten in hun winkel.

Nadien zorg je er samen met je collega en het team voor dat de projecten aangepakt worden en dat het huis, het poolhouse, terras van de klanten mooie gezellig en sfeervol ingericht wordt.

 • Ook de nodige administratieve afhandeling valt hier onder jouw takenpakket.Verder sta je ook in voor de volgende praktische zaken : - aannemen van leveringen;
 • klaarmaken van verzendingen- opmaken van bestelbonnen;- opvolging van projecten;- communicatie met klanten.
 • Aanbod

  Domein : Particuliere woning. Decoratieve elementen zoeken en selecteren volgens de keuze van de klant. Decoratieve elementen of huisstijl ontwerpen : Gebruiks- of decoratieve voorwerpen.

  De klant bijstaan bij het administratieve beheer van het project (aangifte van werkzaamheden, betalingsverzoeken, ...) en bij de oplevering (voorbehoud, .

 • De stand van zaken van de werkzaamheden opvolgen en de uitvoering controleren. Samen met de klant de kenmerken en de uitvoeringscriteria van het project bepalen (functies van de ruimte, materialen, kleuren, .
 • Potentiële aannemers consulteren en selecteren. Het presentatiedossier van het project uitwerken of controleren (schetsen, plannen, maquettes, .
 • Interieurinrichtingen en -indelingen ontwerpen en tekenen - mogelijkheid tot thuiswerken- correcte verloning- extra legale voordelen- variatie binnen de job- open en flexibele omgeving- huiselijke sfeer
 • Vereiste kwalificaties

  Je hebt een commerciële flairJe ben een multi-functioneel en zeer flexibel opgesteld.Interieur, exterieur, architectuur feelingSpelen met lijnen, kleuren, materialen en structurenGestructureerd werken tot in het laatste detailErvaring in een gelijkaardige werkomgeving is uiteraard een plus

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier