Hands-on ploegverantwoordelijke - 2 ploegen - Vast contract
Anoniem
Roeselare, West-Vlaanderen, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Als ploegverantwoordelijke zal je instaan voor de goede werking van de geautomatiseerde verpakkingsafdeling waar een tiental verpakkingslijnen, pallettiseer- en menginstallaties samen met circa 65 productiemedewerkers zorgen het correct inpakken van de producten.

Dagelijks sta je in voor de goede organisatie en werking van de afdeling met 12 direct reports en uiteraard ondersteun en coach je alle medewerkers waar nodig.

Hierbij bewaak je ook alle veiligheid- en kwaliteitsaspecten, productie KPI’s, etc. dit doe je door een sterke aanwezigheid op werkvloer (70%).

Tot slot vervul je enkele administratieve taken en sta je continu in nauw overleg met productie.

De ploegverantwoordelijke waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een bachelor diploma en heeft technische productie affiniteit (door studie of ervaring) met een eerste stabiele leidinggevende ervaring.

Als rolmodel op de vloer ben je communicatief in het Nederlands met een goede basis Frans & Engels, flexibel, proceduregericht en als people manager graag nauw betrokken op de werkvloer.

Tot slot heb je ervaring met het opvolgen van KPI’s, rendementen, HACCP en voedselveiligheidsnormen, etc.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier