Projectmanager E&I
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
5 dagen geleden

Over de functie

Als Project Manager verzorg je de voorbereiding van de projecten door het personeel (elektriciens, monteurs, meet en regeltechniekers, E&I engineers) in te plannen, het materiaal te bestellen, de plannen te analyseren en de uitvoering van de werken proactief in te schatten.

Je overlegt met de aankoopverantwoordelijke en zorgt aan de hand van dagelijkse startwerkbesprekingen en risico-analyses voor een veilige werkomgeving.

Tot slot onderhoud je een nauw contact met de klant en bespreek je de uitvoering van de werken en de vooruitgang van de projecten.

Functie eisen

 • Je bent in het bezit van een Bachelordiploma Elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je beschikt over een VCA-attest en een rijbewijs B.
 • Je bent klantgericht en goed georganiseerd.
 • Je beschikt over een zeer goede kennis van het Nederlands.
 • Je bent flexibel, leergierig, veiligheidsbewust en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidszin .
 • Over het bedrijf

  Je mag rekenen op een innovatieve omgeving met gepassioneerde collega’s. Je krijgt een ruime omkadering (training en coaching) om je loopbaan een échte impuls te geven.

  Er wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan voor je uitgewerkt dat afgestemd is op jouw ambitie en sterktes. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien.

  Tot slot organiseren we tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier