Commercieel Adviseur ramen en deuren | KwadrO Ninove
KwadrO Ramen en Deuren
Noordlaan 12B Torhout 8820, BE
9 dagen geleden

Functieomschrijving :

Na een intensieve introductie en indien noodzakelijk een verkooptraining, laten we je los op de markt van de particulieren.

Als Commercieel Adviseur ben je de vertrouwenspersoon voor de klant. Je bent een diplomatische verkoper met tact. Naast het bezoeken van prospecten en klanten, verzorg je de permanentie in de showroom.

Je voert verkoopsgesprekken en je geeft productinformatie. Daarbovenop maak je offertes en sluit je contracten af.

Profiel :

 • Je bent flexibel en s avonds en in het weekend werken is geen probleem voor jou.
 • Je bent PC-minded en resultaatgericht.
 • Proactief prospecteer je en ga je op zoek naar opportuniteiten.
 • Je communiceert op een vlotte en enthousiaste manier met je collega’s en zorgt voor een correcte en volledige doorstroming van de nodige informatie.
 • Ben jij een durver? Kick jij op nieuwe deals? Wil jij een gedreven verkoopsexpert worden? Heb jij een eerste succesvolle verkoopservaring achter de rug?

  Ben jij die zelfstandige, ambitieuze persoon die wil scoren en groeien? Dan ben jij onze toekomstige Commercieel Adviseur !

  Aanbod :

  Een boeiende functie op zelfstandige basis of in loondienst in een ambitieuze organisatie en enthousiast team. Als commercieel adviseur rapporteer je rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier