MEDEWERKER CUSTOMER SERVICE
Anoniem
Ninove, Oost-Vlaanderen, België
3 dagen geleden
source : Jobat

Als MEDEWERKER CUSTOMER SERVICE zal jij fungeren als het centrale aanspreekpunt voor klanten en zal je administratieve taken uitvoeren.

Zo zal jij instaan voor de logistieke opvolging van bestellingen en zal jij de e-commerce activiteiten mee helpen uitbouwen.

Bovendien zal je in contact staan met klanten via telefoon, live chat, mail en sociale media. Je zal vragen beantwoorden en je zal hen ondersteunen waar nodig.

Je beschikt over een hoger diploma in een marketing / communicatie richting of je hebt reeds ervaring in een soortgelijke functie.

Je hebt een goede computerkennis, alsook een goede kennis van het MS Office pakket. Kennis ERP wordt beschouwd als pluspunt.

Bovendien ben jij klantgericht en streef je naar een kwaliteitsvolle dienstverlening. Je heb zin voor initiatief en je houdt van afwisseling.

Daarnaast werk je nauwkeurig en kan je goed functioneren in een team. Je bent communicatief sterk met een zeer goede kennis Nederlands, Frans en Engels, zowel spreken als schrijven.

Je bent bereid om in de toekomst op zaterdag / in de avond (18u-20u) te werken.

Je komt terecht in een gevarieerde functie binnen een enthousiast en gedreven team in een dynamisch familiebedrijf! Je zal voorzien worden van een opleiding on the job.

Er is ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid en je krijgt de kans jezelf verder te ontplooien. Voltijdse job met zeer mooie verloning, inclusief extralegale voordelen!

Ben jij de MEDEWERKER CUSTOMER SERVICE die we zoeken?

Solliciteer online! Voor verdere inlichtingen, kan je ons bereiken via office.aalst manpower.be

Wij garanderen een discrete behandeling van uw gegevens!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier