Rigger / Monteur (M/V)
Michielsens N.V
Antwerpen Haven, Belgium
2 dagen geleden

De functie

Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk voor het efficiënt uitvoeren van diverse montage-en demontagewerkzaamheden van apparaten, leidingen, constructies door middel van kranen en / of takels.

Met je collega’s en / of alleen voer je werken uit op verschillende werven en rekening houdend met de nodige veiligheidsregels en de mogelijke risico’s.

Je staat direct in contact met de planning, waaraan je alles rapporteert (uren, werkbons, defecten, ).

Je profiel

Techniek interesseert je! Je hebt genoten van een opleiding in de mechanica of gelijkwaardig door ervaring. Je bent een verantwoordelijk, zelfstandig, flexibel iemand die logisch kan nadenken en je spreekt zeer goed Nederlands.

Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Indien je over een IS-001 (Vorkheftruck), een IS-006 (Bewijs aanslaan van lasten) en / of een VCA-

attest beschikt, is dit een pluspunt.

Wij bieden

Een uitdagende functie met ruime mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen het bedrijf. Een competitief salaris met een mooi pakket aan extralegale voordelen.

Je werkt in een team van enthousiaste collega’s.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier