Enterprise Architect
Smals
Brussels, Brussels, BE
1 dag geleden
source : Jobat

Smals is op zoek naar een Enterprise Architect die het Enterprise Architect Team versterkt, de ICT-strategie van het bedrijf richting geeft en de coherentie en het beheer van de verschillende technologische initiatieven verzekert.

Binnen het bedrijf draag je bij tot het uitwerken van de technologische strategie en de methodologische opvolging ervan volgens de strategische richtlijnen.

Binnen zowel de IT-infrastructuur als de applicatieontwikkeling geef je richting en begeleiding bij de te implementeren IT-architectuur en de te volgen procedures.

Je bent ook verantwoordelijk voor de uitwerking, de documentatie en de verspreiding van normen en standaarden. Je waakt over de naleving ervan met de verschillende betrokken afdelingen.

Je volgt het in kaart brengen van de software- en infrastructuurcomponenten op om de risico's te identificeren en de technologische gezondheid van het bedrijf te evalueren.

Je faciliteert de projecten door onder andere deel te nemen aan de verschillende bestuurs- en validatiecomités.

Je identificeert en specificeert de methoden voor de implementatie van de verschillende bestaande en nieuwe technologieën die nodig zijn voor de ondersteuning en de realisatie van projecten enerzijds en voor de evolutie van de IT-diensten die aan de leden van Smals worden aangeboden anderzijds.

Je zorgt voor een voortdurende technologische opvolging en toont de besluitvormingscomités de opportuniteiten die gunstig zijn voor de ontwikkeling en de kwaliteit van de diensten.

Je hebt een universitair diploma en beschikt over 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie.

Je hebt een globale kennis van de IT-markt in combinatie met een diepgaande en praktische ervaring inzake softwareontwikkeling of infrastructuur in een cloud-gerichte omgeving.

Je kan op een gestructureerde en didactische manier advies geven, zowel aan gespecialiseerde technici als aan directieleden.

Je begrijpt de "business"-behoeften en neemt deel aan de identificatie van de beste IT-oplossingen om deze te vervullen.

Je kan de risico's en voordelen van technologische innovaties in kaart brengen en solide schema's opstellen om de evolutie van het IT-aanbod van het bedrijf te sturen.

Je hebt een actieve kennis van de verschillende modelleringsmethoden en architectuurraamwerken.

Je communicatievaardigheden en zin voor initiatief behoren tot je grootste troeven.

Een actieve kennis van de tweede landstaal is absoluut nodig.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier