AP ACCOUNTANT AUTOMOBIEL SECTOR
Hays Response Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen, België
4 dagen geleden
source : Jobat

Als AP Accountant voor deze firma ga je je opgedane kennis en ervaring inzetten op de leveranciersboekhouding. Je komt terecht in een dynamisch team met mix van persoonlijkheden en generaties.

Je staat in voor de crediteurenbetalingen, facturatie, controle op betalingen, contact met leveranciers en andere departementen, je rapporteert aan de Finance Manager.

Samen met deze grote speler zoeken wij een AP Accountant die verantwoordelijkheid durft dragen over diens takenpakket. Gezien er contact met leveranciers gaat zijn is een klantgerichte ingesteldheid met goede communicatieve vaardigheden ook belangrijk.

Natuurlijk moet je ook nauwkeurig kunnen werken zowel autonoom als in teamverband. Een bachelor diploma is zeker mooi, maar iemand met een graduaat of een goede ervaring komt ook in aanmerking.

De functie wordt uitgevoerd in het Nederlands, interne communicatie verloopt soms in het Engels en naar leveranciers toe kan je soms een telefoontje in het Frans hebben.

Secundair onderwijs

Deze firma zag zichzelf de afgelopen jaren een fors groeien en kent daarmee ook de nodige veranderingen. Binnen de firma hangt een heel energieke sfeer.

Als AP Accountant kun je je verwachten aan een zeer aantrekkelijke verloning aangevuld met maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en maar liefst 32 verlofdagen! Daarnaast werk je met flexibele uren.

Zie jij jezelf hier al werken? Solliciteer dan online of contacteer Adil Boukayouo van Hays Response op het nummer 03 / 202.

79.83 of via adil.boukayouo hays-response.be

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier