verkoper multimedia
Randstad
Mol, Antwerpen
19 uur geleden

job description

Is de wereld van Multimedia / Sound / Vision jouw natuurlijke habitat? Dat komt goed uit, want we zoeken iemand die alles in huis heeft om deze producten te verkopen : kennis én passie.

Jouw job : je ontvangt onze klanten en geeft hen persoonlijk advies bij het kiezen van het toestel dat perfect bij hen past.

Want jij, als specialist, kent er alles over. Ook de services van Vanden Borre ken je en weet je op de juiste momenten aan te brengen.

Een verkoper is bovenal ook een ambassadeur. Dat weet je als geen ander. Je doet er dus alles aan om het imago en het professionalisme van Vanden Borre te vertegenwoordigen.

Zo heb je een directe impact op de tevredenheid en de trouw van onze klanten. Waar wij voor staan? Het Vertrouwen. Aan jou om deze filosofie toe te passen en te zorgen voor een uitstekende service en een maximum aan blije gezichten bij onze klanten!

qualification

Ervaring in winkelverkoop is mooi meegenomen maar geen mustJe bent dynamisch en beschikt over commerciële feelingJe doelstellingen bereiken, dat is voor jou een absolute prioriteitTeamwork, daar ben je voor gemaaktZaterdagwerk is voor jou geen obstakel Een fulltime job Een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met je prestaties, aangevuld met extralegale voordelen Een toffe werksfeer Zeker optie tot vast contract na interimperiode De mogelijkheid om je te ontwikkelen via opleidingen Doorgroeimogelijkheden in de onderneming

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier