Lasser
Accent
Waregem, BE
4 dagen geleden

Onze klant is in Belgi een toonaangevendengineering- installatie- en servicebedrijf in de warmte- enluchttechniekbranche.

Zij ontwerpen verkopen verhuren installerenen onderhouden stoom- en thermische olieketels industri lebuisleiding- en verwarmingssystemen alsook installaties metluchttechnieken energierecuperatiesystemen enWKK's.

Functiebeschrijving

Naeen opleiding in het atelier sta je in voor de voorbereiding vanelke opdracht ter plaatse op de werf. Dit omvat o.a. hetklaarzetten van de lasposten leggen van buizen maken van beugelsed.

Verder ben je verantwoordelijk voor een nauwgezette enkwaliteitsvolle constructie van diverse installaties enleidingwerken op verschillendewerven.

Functie-eisen

Jegenoot bij voorkeur een opleiding lassen fotolassen ed. of beschiktover een relevante werkervaring als TIG lasser op buizen.

Logischen ook praktisch kunnen redeneren zijn belangrijke vereisten. Jebeschikt over een ruime technische bagage (materialenkennis ed.

envooral een sterke technische interesse. Het kunnen lezen vanplannen (symbolen kranen filters druksensoren pompen ed.) is eensterk pluspunt.

Je gaat steeds nauwkeurig en kwaliteitsbewust tewerk. Kortom je bent fier op je werk. Je bent bereid bijkomendeopleidingen te volgen om jouw inzetbaarheid te verhogen.

Hetbeschikken over het VCA-attest en / of hoogtewerkerattest is eenvoordeel. Je hebt een flexibele ingesteldheid en stelt je coachbaarop.

Arbeidsvoorwaarden

Jekan aan de slag bij een dynamisch familiebedrijf en marktleider inde industri le warmte- en luchttechnieken. Transparantieauthenticiteit open communicatie en ondernemerschap zijnkernwoorden in onze dagdagelijkse bedrijfsvoering.

We laten jou danook met plezier ?jezelf zijn'. In een wereld in verandering latenwe onze mensen zichzelf ontwikkelen door hen zowel intern alsextern op te leiden en te begeleiden.

Deze trajecten moeten onze'Calli rs' toelaten hun verantwoordelijkheid zelfstandigheid entechniciteit verder te verfijnen en te benutten.

In eenvooruitstrevende ergonomische werkomgeving en infrastructuur kunnenonze medewerkers rekenen op motiverende en aantrekkelijkearbeidsomstandigheden en -voorwaarden.

De vaste verloning wordtafhankelijk van profiel en ervaring aangevuld met een mix vancompetitieve extralegale voordelen.

Een mix van ons pintje van dechef fruit work verjaardagen teambuildings en tal van originelesociale activiteiten kleuren onze jaarkalender.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier