Junior Werftoezichter Piping
ARCADIS Belgium nv
Vlaams-Brabant Of Oost-Vlaanderen, BE
2 dagen geleden

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden (ontwerpfase), het begeleiden en het controleren van de uitvoering van de werken m.

b.t. leiding aansluitingen. Het is jouw opdracht om de kwaliteitsvolle uitvoering van de projecten binnen de vereiste tijdspanne en budget te laten verlopen.

Concreet ziet jouw takenpakket er als volgt uit :

1 / Voorbereiding van werken en leveringen :

 • Je voert een plaatsbezoek uit (regio Vlaams-Brabant of Oost-Vlaanderen) met als doel de locaties te inspecteren, hoeveelheden te meten (tellen) en de eventuele problemen / moeilijkheden proactief in te schatten;
 • Je kijkt de leiding schema’s na en je verbetert deze waar nodig;
 • Je volgt de opstart vergaderingen met de verschillende stakeholders;
 • Je maakt bestekken op en je zorgt voor bijhorende prijsramingen voor de aansluitingen, dit op basis van de zelfuitgevoerde voorafgaande metingen;
 • Je plaatst bestellingen van technische apparatuur en diensten (via raamcontracten of via gerichte prijsvragen).
 • 2 / Werftoezicht :

 • Je volgt de organisatie van de werken in uitvoering op en je stuurt bij waar nodig;
 • Je gaat ter plaatse naar de werf (regio Vlaams-Brabant of Oost-Vlaanderen) en je controleert de werken in uitvoering op vlak van techniek, kwaliteit, veiligheid en deadlines;
 • Je bent betrokken bij de indienstname en de oplevering van de werken en je staat in voor de nazorg.
 • 3 / Technische administratie :

 • Je stelt een dossier op van de werf (vaststellingen op de werf, termijnen, meerwerken,...) en je houdt dit up-to-date;
 • Je volgt de werken door de onderaannemers administratief op. Je maakt een PV van de uitgevoerde hoeveelheden, een veiligheidsverslag en toezichts- en dagverslagen op.
 • Voor deze uitdagende functie kijken we uit naar technische startersprofielen die de job van werftoezichter willen leren kennen en openstaan voor een opleidingstraject.

  Herken jij jezelf hierin? Aarzel niet en laat het weten!

  Profiel

 • Je hebt een bachelor Elektromechanica behaald en je bent op zoek naar een eerste of tweede werkervaring;
 • Je hebt interesse in werfopvolging van leiding aansluitingen;
 • Je hebt oog voor kwaliteit en draagt veiligheid hoog in het vaandel;
 • Als persoon ben je een communicator en een problemsolver.
 • Aanbod

  Jouw voordelen : 1,5 MILJOEN EURO.

  Hebben we jouw aandacht? Mooi zo. Die 1,5 miljoen euro is niet je loon. Het is het bedrag dat Arcadis jaarlijks investeert in opleidingen.

  Zo kan jij je talenten maximaal ontwikkelen. Wat krijg je nog meer

  Je komt terecht in een boeiende en aangename werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

  Jouw job heeft zin. Je werkt in een maatschappelijk betrokken bedrijf. Wij geloven dat samenwerking leidt tot meer waardevolle en innovatieve ideeën.

  Diversiteit verscherpt onze concurrentiepositie en draagt bij aan de kracht van het bedrijf. Daar pluk jij elke dag de vruchten van.

  Daarom promoten wij zeer actief een werkomgeving waarin elk individu gelijke kansen krijgt om zijn / haar potentieel te ontplooien.

  Je geniet een evenwichtige work-life balans met flexwerk, glijdende werkuren en thuiswerk.

  Je krijgt een uitgebreid pakket extralegale voordelen : maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, extra verlofdagen, kortingen voor je privé aankopen, ecocheques,

  En ook dit nog : met het Flex Income Plan stem je je loon perfect af op jouw privé- en professionele situatie.

  Op een duurzame manier naar het werk? Bij Arcadis kan het! Onze kantoren zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen : terugbetaling openbaar vervoer, een fietsvergoeding, Cambio, Arcadis betaalt zelfs een deel van je nieuw aangekochte (elektrische) fiets terug.

  Heb je verdere vragen? Aarzel niet en neem contact op met Inge Van Driessche, Talent acquisition Specialist bij Arcadis, op het nummer 0488 / 497 503.

  Of hebben we jouw interesse gewekt? Stuur dan jouw CV naar inge.vandriessche arcadis.com en wij behandelen jouw kandidatuur in alle discretie verder.

  Heel graag tot binnenkort!

  Locatie

  Vlaams-Brabant of Oost-Vlaanderen

  Contactpersoon

  Inge Van Driessche T : (0) 488 497 503

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier