Onderofficier flight simulator operator
Defensie
Locatie Bierset
4 dagen geleden

Ben je gefascineerd door de luchtvaart en door vliegprocedures? Wil je werken met één van de meest complexe gameconsoles die er bestaat?

Dan is de job van flight simulator operator ongetwijfeld iets voor jou! Je traint (leerling-)piloten in een flight simulator om hun kennis van de systemen en procedures op te bouwen of op niveau te houden.

In een flight simulator leer je aan de piloten bepaalde procedures voor ze in echte vluchten worden toegepast. Je simuleert pannes om noodprocedures te trainen.

Na je basisvorming volgt er een volwaardige opleiding met vakken als general and aero english, airspace management, air academics, pilot ground school (ATPL) en flight simulator course.

Je hoofdtaak zal bestaan uit het creëren van missies en scenario’s waar je je fantasie kan combineren met realistische situaties.

Vervolgens zal je deze briefen aan de piloten om hen vervolgens te assisteren en te adviseren tijdens de simulatortraining.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier