Aankoper gezocht voor uitdagende functie (Internationaal)
LGA Engineering
Waregem, W Flanders, BE
4 dagen geleden
source : Monster

Voor een internationale onderneming die deel uit maakt van een grote groep zijn we op zoek naar een aankoop talent! LGA Engineering is een selectiebureau gespecialiseerd in technische en supply chain profielen.

Wij kijken samen met jou uit naar de beste opportuniteiten wie weet vinden wij wel jouw droomjob! Als aankoper rapporteer je aan de aankoopmanager en ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket : Het voorzien van alle grondstoffen voor alle productiesites.

Kost optimalisatie projecten. De forecasting in samenspraak met de verschillende afdelingen en verantwoordelijken. Tijdig aansturen indien er veranderingen zijn.

Je bent steeds op de hoogte van veranderingen op de markt. SAP key user. In het bezit van minstens een bachelor of je bent gelijkwaardig door ervaring.

Pluspunt : eerste werkervaring binnen productie. Proactief en communicatief Je kan je vlot uitdrukken, analytisch schrikt jouw niet af.

Een mooi salaris aangevuld met extralegale voordelen. Een verantwoordelijke functie binnen een sterk groeiende internationale onderneming.

Eventuele buitenlandse mogelijkheden Aanvullende opleidingen Doorgroeimogelijkheden Interesse? Solliciteer snel! Apply(at)lga.

jobs 09 352 00 15 OF deze website uiteraard! Louise of Lisa helpen je met veel plezier verder. Jouw sollicitatie wordt in alle discretie behandeld.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier