ALLROUND winkelmedewerker (m/v)
Konvert Interim Torhout
Veldegem, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor een winkel, regio Veldegem, zijn we op zoek naar een ALLROUND winkelmedewerker (m / v)Taken : Je vult de producten aan in de rayons in de winkelJe stelt de producten mooi en zichtbaar te koop in de rekkenJe zorgt ervoor dat tijdig de nodige bestellingen gebeurenJe bent verantwoordelijk voor de orde en netheid in jouw rayonJe beantwoordt de vragen van klantenJe adviseert de klantJe helpt de klant een aankoop te makenJe zorgt dat de klanten tevreden is en blijftAls verkoopmedewerker ben jij het gezicht van het product.

Je promoot de producten en de winkel. Je bent medeverantwoordelijk dat de klanten de producten kopen. Je adviseert de klanten bij het nemen van hun beslissingen en zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de acties en gebruikswijze van de producten.

Je presenteert de producten op een nette manier die overeenkomt met de achterliggende gedachte van het product. Als verkoopmedewerker sta je de klanten op een vriendelijke manier te woord.

Aanbod

Basisonderhoud van materiaal uitvoeren : Informaticamateriaal. Afdelingen en de voorraad ordenen en bevoorraden (bijbestellen, defecte producten uit de afdeling nemen, .

 • Betalingen ontvangen. De klant informeren over de diensten bij verkoop (korting, levering, gratis krediet, getrouwheidskaart).
 • De klant verwelkomenDe wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. De producten en artikels voorbereiden (etiketteren, diefstalbeveiliging, tags plaatsen, .

 • en in de winkel of op een stand plaatsen. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen. Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren.
 • Goederen en producten ontvangenDe levering controleren. Producten verkopen : Autoaccessoires. Producten verkopen : Beeld en geluid.

  Producten verkopen : Garen, wol, stoffen. Producten verkopen : Informatica. Producten verkopen : Meubilair (bankstellen, kamers, .

 • Producten verkopen : Tafelgerei - Voltijdse tewerkstelling- Snelle opstart- Kans op vast contract
 • Vereiste kwalificaties

  Je bent representatiefJe bent klant- en servicegerichtJe bent zelfstandigJe hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling (goede communicatieve vaardigheden)Je bent enthousiast en gemotiveerdJe hebt een commerciële instelling

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier