helpdesk / support medewerker
Randstad
Watermaal-Bosvoorde
2 dagen geleden

job description

Heb je affiniteit met ICT en heb je een analytische ingesteldheid? Zie jij het zitten om het team binnen een informaticabedrijf te versterken?

Dan is deze uitdaging zeker iets voor jou!Als helpdeskmedewerker maak je deel uit van een ervaren team "applicatie support medewerkers".

Danzkij jouw functionele ondersteuning help je verzekeringsmakelaars uit de nood wanneer zij vragen hebben over het softwarepakket.

Jouw takenpakket zal bestaan uit : - Binnenkomende oproepen beantwoorden en de klant identificeren aan de hand van de beschikbare tools-

Je maakt diagnose van het gestelde probleem door gerichte vragen te stellen en biedt oplossingen aan de makelaars aan- Je leert beschikbare documentatie en tools te raadplegen -

Erwxvoor zorgen dat alle klantengegevens up-to-date blijven

qualification

Goede beheersing van de Nederlandse en de Franse taal in woord en geschrift. Ben jij communicatief vlot ingesteld en heb jij een uitstekende luistervaardigheid?

Ben jij analytisch ingesteld en heb je affiniteit met ICT?En ben je daarbovenop vertrouwd met telefonische contacten?Solliciteer dan zeker voor deze job! -

Een achtergrond in boekhouden en ervaring in eticketing is een pluspunt Je belandt in een open bedrijfscultuur waarin dialoog en persoonlijke aanpak centraal staan.

 • Bereikbaarheid : in de nabije omgeving van bus / metro / trein stations - Aantrekkelijk loon met maaltijdcheques + de mogelijkheid tot een bedrijfswagen -
 • Je krijgt een intensieve training - Tal van sociale team- en bedrijfsevenementen

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier