Projectleider GWW
Jenz People
Limburg
5 dagen geleden
 • Limburg
 • 11 maanden geleden geplaatst
 • Contactpersoon : Planning Jenz People
 • Aantal uren : Fulltime (40 uur)

  Voor een Limburgse aannemer in de GWW zijn wij op zoek naar een projectleider, pas jij in onderstaand profiel, neem dan contact met ons op !

  Als Projectleider GWW ben jij eindverantwoordelijk voor de in uitvoering zijnde en jouw toebedeelde regionale projecten binnen de gww sector.

  Jouw standplaats is Midden Limburg met als werkgebied provincie Limburg. Hier ga jij zelfstandig aan de slag om projecten op te pakken samen met jouw team.

  Naast het dagelijks aansturen op hoofdlijnen van de uitvoering ben je ook verantwoordelijk voor acquireren van nieuwe projecten in jouw werkgebied.

  Door een sterk en breed netwerk ben je in staat om nieuwe projecten binnen te slepen. Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten en opdrachtgevers.

  Van verwerving tot en met de oplevering blijf jij het gezicht van de organisatie.

  Jij bent verantwoordelijk voor het gehele project, van de aanvraag tot en met de oplevering. Tijdens de verwerving ben je betrokken om samen met de calculator tot een goede aanbieding te komen.

  Nadat het project verworven is, ga je samen met werkvoorbereiders en (hoofd-)uitvoerders het project zo goed mogelijk inrichten om de realisatie ervan zo soepel mogelijk te laten verlopen.

  Tijdens de uitvoering stuur je op het contract en zorg je ervoor dat het project binnen budget gerealiseerd wordt.

  Jouw team bestaat uit kundige- en jonge professionals waarbij samen werken en teamwork op 1 staan. De projecten waar je mee aan de slag gaat zijn oa grootschalige riolerings- en reconstructieprojecten en asfaltonderhoudscontracten Jouw voornaamste opdrachtgevers zijn gemeenten, provincie en bedrijven (bouwaannemers en ontwikkelaars).

  Heb jij hbo werk- en denkniveau met een achtergrond in civiele techniek of grond-, weg- en waterbouw (RAW en UAV-GC) en heb jij werkervaring opgedaan als (hoofd)uitvoerder, ervaren werkvoorbereider, assistent projectleider en je bent toe aan een nieuwe uitdaging om projecten te gaan trekken. Reageer dan snel!

  Wat bieden wij :

 • verloning in overleg en conform BOUW-cao
 • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • persoonlijk contact en begeleiding
 • opleidingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen
 • prettige en professionele werksfeer
 • Opleidingsniveau :

  HBO (of MBO met relevante werkervaring)

  Werkervaring :

  minimaal 3 jaar werkervaring

  Interesse? Neem dan contact met ons op 088-18.88.150 of stuur een bericht naar planning jenzpeople.com

  Voornaam Achternaam Email -adres Upload CV Upload hier je CV Ik ga akkoord met het privacy reglement

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier