Ervaren autoverkoper te Knokke
Infinity Jobs
Knokke-Heist, Belgium
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een garage te Knokke die zowel nieuwe als tweedehandswagens verkoopt zoeken wij een ervaren autoverkoper. Je werkt 5 dagen per week waaronder ook op zaterdag (in beurtrol is bespreekbaar).

Je ontvangt de (potentiële) klanten met de glimlach en luistert in eerste instantie naar hun wensen. Op basis van dit gesprek stel je hen de juiste wagen(s) voor en laat je hen eventueel ook een testrit doen.

Je bent in staat om de verkoop ook onmiddellijk af te sluiten. Heeft de klant een financiering of verzekering nodig? Ook dit regel jij onmiddellijk.

Taken en profiel

Ervaring in verkoop van wagens is een vereiste. Jij gaat voor dit tikkeltje meer en laat de klant niet naar buiten gaan zonder dat de verkoop afgesloten werd.

Je bent een echte commerciële pitbull die niet loslaat. Verkopen in het Nederlands en Frans is voor jou geen probleem, eerder een leuke afwisseling.

Je weet dat werken op zaterdag erbij hoort en staat hiervoor dus ook open. Ben je op zoek naar een uitdagende job en dit in een familiale omgeving?

Dan ben jij DE persoon die wij zoeken.

Aanbod

Wat heeft onze klant jou te bieden?* Vaste job* Aantrekkelijk loonpakket die zeker bespreekbaar is (wagen, gsm, goed maandloon aangevuld met commissie).

Men ziet dit loon eerder als een investering dan een kost.

 • Groeiend bedrijf, zal ook een stuk bijbouwen. Nog niet voldoende? Contacteer ons voor meer informatie.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier